Ziua fara masini in Mexico City: Sute de adventisti pe biciclete promoveaza miscarea, sanatatea si…speranta

Ziua fara masini in Mexico City: Sute de adventisti pe biciclete promoveaza miscarea, sanatatea si…speranta

Adventist-mexico-city-feb22-1Cateva sute de adventisti de ziua a saptea au mers cu bicicletele pe principalele bulevarde din Mexico City ca parte a unui eveniment al Departamentului de Tineret care a promovat miscarea, sanatatea si speranta.

Mai mult de 500 de ciclisti, adventisti tineri si mai putin tineri, au pedalat circa 21 de mile (34 kilometri) prin oras, in timp ce altii care au mers pe jos au impartit oamenilor mii de carti, reviste si invitatii pentru studii biblice online gratuite.

Am mobilizat tinerii din biserica noastra, pe prietenii lor, si pe membrii nostri cu inima tanara, sa fie activi si sa participe si sa-L marturiseasca pe Isus in acest oras mare”, a spus Enoc Ramirez, Directorul Departamentului de Tineret si organizatorul acestui eveniment.

Ramirez a programat evenimentul sa aiba loc in ultima duminica a lunii, zi in care autoritatile din Mexico City au indemnat oamenii sa circule pe bicicleta, sa alerge sau pur si simplu sa se plimbe pe marile bulevarde ale capitalei mexicane, relateaza Adventist Review.
Adventist-mexico-city-feb22-2El insusi un alergator impatimit, organizatorul evenimentului a spus ca a fost minunat sa vada copiii de la grupele de juniori si exploratori, dar si de adultii din cele 90 de biserici adventiste din oras care au dat marturie despre stilul sanatos de viata si bucuria de a trai asa cum ne invata evanghelia.

Membrii nostri au distribuit peste 2.000 de carti Calea catre Hristos, s-au imbratisat si s-au rugat impreuna cu toti cei care aveau nevoie de rugaciune”, a spus Ramirez.

In plus, membrii bisericii au distribuit 6.000 de invitatii pentru oamenii care au solicitat studii biblice online sau sfaturi despre cum sa urmeze un stil de viata sanatos.
Adventist-mexico-city-feb22-3M-am bucurat sa particip la acest eveniment unde am intalnit oameni carora le-am distribuit carti si invitatii pentru resurse biblice online gratuite. Ma simt cu adevarat binecuvantata”, a declarat Sara Lopez care a facut parte dintr-un grup care a impartit carti si materiale biblice pe strazi.

Activitatea a starnit entuziasmul tinerilor adventisti din Mexico City si totodata un real interes printre cetatenii capitalei mexicane, astfel incat liderii bisericii au decis sa planifice mai multe evenimente de asemenea anvergura pe tot parcursul anului.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.