Vrei răsfăț? Comandă o înghețată bună!

Vrei răsfăț? Comandă o înghețată bună!

Vrei răsfăț? Comandă o înghețată bună

Recunosc, iubesc înghețata! Chiar și când e frig afară, nu mă dau în lături de la o înghețată bună. Pentru mine acest desert a fost mereu o sursă de energie. Mi-aduc aminte cum am iesit la magazin pe un ger de crăpa piatra, să-mi iau un tort de înghețată. 

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. Ea își desfășoară activitatea în fabrica de la Sebeș, județul Alba.

Aici sunt realizate produse de cea mai bună calitate, îndreptate spre satisfacerea în permanență a nevoilor clienților. Cu o activitate orientată spre dezvoltarea continuă, compania a devenit din anul 2016 parte a grupului Food Union.

În prezent, Food Union Group, alătură inovația cu angajamentul față de consumatorii din 10 țări europene. Fabrica de la Sebeș este situată pe o platformă industrială nouă, care dispune de spații de producție și de depozitare moderne.

Liniile tehnologice de ultimă generație și implicarea echipei Alpin pentru fabricarea înghețatei (și nu numai), permit livrarea pe piață a unor produse de calitate la prețuri competitive.

Alpin 57 Lux se bazează pe cercetarea continuă a nevoilor clienților, pentru a descoperi preferințele de consum, propunând acestora o gamă variată de produse. Peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri sunt disponibile astăzi pe o piață din ce în ce mai solicitată.

Cele mai populare sunt Transalpina, Malgra, Fulg de Nea, Delicia, Ice-Pop etc. și o gama de 30 de produse de înghețată HoReCa. la Alpin 57 Lux dă frâu liber imaginației, încercând în fiecare an să creeze noi sortimente care să satisfacă dorința de nou a consumatorilor.

TRANSALPINA vanilie și glazură de ciocolată cu lapte, băţ

Înghețata este unul dintre deserturile care ne aduc aminte cu drag de perioada copilăriei. Ne aducem aminte cu plăcere și acum de savurarea unei înghețate delicioase după ore întregi de joacă. Ea este și azi deliciul perfect care ne răcorește zilele toride de vară și ne oferă adevărate momente de răsfăț, ori de câte ori o consumăm.

Ne reamintim cu plăcere de înghețata de vișine, înghețata de banane, înghețata de vanilie, caramel sărat, înghețata de pepene galben sau înghețata de zmeură, înghețata de cafea, înghețata de fructe sau înghețata de căpșune, înghețata de mentă, înghețata de fistic sau înghețata clasica, înghețata de lămâie, înghețata cu semințe. Fie că sunt la cornet, la pahar, înghețată în cutie sau înghețată pe băț, ele îmbracă astăzi o varietate de forme, culori și arome irezistibile.

În acest sens, Alpin57Lux depune eforturi susținute pentru a aduce mai aproape de consumatori arome unice si deosebite. În portofoliul firmei se găsește o varietate de sortimente de înghețată delicioasă, de la aromele clasice, până la cele concepute pentru juniori, cele fără zahăr, sau cele din gama premium. Alpin57Lux este un renumit producător român de înghețată, iar acest lucru se reflectă în capacitatea de producție și în calitatea deosebită a produselor comercializate.

Menționăm că majoriatatea sortimenetelor de înghețată au la bază lapte și derivate din lapte, care pot contribui la aportul de calciu pentru organism.

MALGRA vanilie, cu sos şi bucăţi de caramel, tort

De asemenea, înghețatele de fructe, făcute cu suc natural de fructe sau care conțin bucăți sau fructe întregi, pot aduce un raport de vitamine esențiale corpului uman.

Cercetătorii spun că, după consumul unei înghețate, creierul se relaxează, serotonina crescând și fiind responsabilă cu instalarea unui sentiment de fericire pentru scurt timp, acesta fiind unul dintre motivele care fac să ne placă savurarea înghețatei.

Înghețata este prin definiție un desert al anotimpului călduros, așa că poate fi consumată zilnic vara, dar nu numai.

Combinația de lapte cu zahăr din înghețată se absoarbe lent, nu îngrașă și în același timp satisface nevoia de dulciuri. Ea furnizează organismului treptat toți nutrienții necesari (glucide, proteine, grăsimi și apă) într-o formulă ușoară și echilibrată. Dacă alegeți variantele cu conținut redus de grăsime, puteți beneficia de plăcerea unui desert savuros, fără risc de îngrășare. În plus, consistența cremoasă a înghețatei stimulează ariile cerebrale, responsabile de starea de bine.

Înghețata poate satisface atât dorința de dulce, cât și nevoia de energie, iar variantele cu ciocolată sau cafea conțin magneziu, un mineral tonic pentru sistemul nervos.

Îngheţatǎ cu ciocolată, fructe de pădure, arome de vanilie şi frişcǎ, cu glazurǎ de cacao, cireşe amareno şi arahide – TORT ALPIN

Dacă aveți poftă de o înghețată delicioasă și de bună calitate, puteți accesa acum site-ul producătorului vreaualpin.ro, pentru a comanda produsul/produsele preferate. Puteți beneficia de transport gratuit pentru comenzi de minim 50 de lei. De asemenea puteți beneficia de livrare direct la ușă în București, Ilfov și Cluj-Napoca.

Vă informăm că, în momentul de față distribuția produselor sub sigla Alpin se realizează la nivel național, atât în zonele urbane cât și în cele rurale. Distribuția se realizează prin intermediul parcului auto propriu al Alpin 57 Lux (peste 230 de mașini), cât și prin intermediul distribuitorilor al marilor lanțuri de magazine. În ceea ce privește autovehiculele Alpin, acestea asigură transportul rapid și în cele mai bune condiții a produselor la cele peste 20000 de lăzi frigorifice personalizate.

Eforturile companiei privind calitatea, politica de marketing și cea de vânzări au fost apreciate de către clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux. Aceste parteneriate au condus la dezvoltarea unei importante cifre de afaceri și la crearea unui portofoliu de clienți fideli.

Printre aprecierile obținute de-a lungul timpul Alpin 57 Lux a fost poziționat timp de 5 ani consecutivi pe locul întâi de către Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România printre producătorii autohtoni de înghețată.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.