Votand in 2 minute pentru ADRA poti schimba viata a 50 de copii

adra-vreau-la-scoala-tabla

Timpul nu este pierdut: lasa-te provocat si ajuta un copil sa mearga la scoala. Votul tau si motivarea voluntarilor pentru a vota inseamna mult pentru proiectul ”Vreau la scoala si-n 2016!”  promovat de ADRA Romania. In doar 2 minute, poti schimba vietile a 50 de copii!

Voteaza proiectul ADRA ”Vreau la scoala si-n 2016!”  pentru a castiga o finantare la programul de Granturi ”Raiffeisen Comunitati” si intra alaturi de noi intr-un proiect social de impact.

In felul acesta poti sa ajuti 50 de copii din familii sarace, numeroase, monoparentale cu risc de abandon scolar din cauza saraciei, dar cu potential educational, sa depaseasca dificultatile si sa promoveze cu succes in anul scolar 2016 – 2017. Proiectul ”Vreau la scoala” este in portofoliul de proiecte al ADRA Romania din anul 2006, in cadrul caruia 2120 de copii au primit suport material si indrumare in procesul educational.

In perioada 1 iulie – 1 august 2016 a avut loc depunerea propunerilor de proiect la Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunitati”. In etapa de jurizare interna a proiectelor calificate (15 – 31 august 2016) , din cele 150 de propuneri de proiect eligibile, doar 20 de proiecte au trecut in faza finala, cea de votare de catre publicul larg (1 – 15 septembrie 2016), urmand ca primelor 10 proiecte sa li se ofere finantarea a cate 10 000 euro. Proiectul ”Vreau la scoala si-n 2016!”  a depasit etapa de evaluare, numarandu-se in cele 20 de proiecte care au trecut in etapa de votare.

Ne exprimam recunostinta pentru sustinerea financiara constanta sau ocazionala pentru ADRA Romania. Acum, printr-un simplu vot, poti oferi sansa unui copil pentru o viata mai buna. Mai sunt 6 zile si ocazia de a investi in educatie cu un minim de efort va fi pierduta. Nu rata ocazia sa te numeri printre sustinatorii educatiei, investind 2 minute in acordarea unui vot de incredere pentru ADRA Romania si a unui vot de sustinere pentru 50 de copii.

Iata ce trebuie facut pentru a sprijini ADRA Romania (DUREAZA DOAR 2 MINUTE):

  1. Accesati link-ul si intrati in sectiunea „Votare”;
  2. Daca nu aveti cont de utilizator pe platforma, dati click pe „Creeaza-ti un cont” pentru a va inregistra;
  3. Dupa autentificare cu user şi parola, se va deschide o pagina cu proiectele supuse votului
  4. Cauta proiectul “Vreau la Scoala si-n 2016” de la ADRA Romania si voteaza in partea dreapta a textului
  5. Iti multumim pentru sprijin in numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  6. Trimite aceasta informatie prietenilor tai!
  • Pentru a vedea detaliile unui proiect, dati click pe titlul proiectului;
  • Puteti vota un singur proiect, iar votul, odata inregistrat, nu se poate anula de utilizator.

ATENTIE!

  • Doar pana pe 15 septembrie 2016, ora 17:00 se poate vota.
  • O adresa de E-mail = un vot!

ADRA Romania

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.