11870944_10153514726400775_7395643661502852929_n

Vladimir Pustan: E o lupta spirituala…

Sunt crestina adventista de Ziua a Saptea si cred cu tarie in adevarul biblic asa cum este prezentat de biserica din care fac parte. Dar recunosc ca exista in jurul nostru oameni sinceri si credinciosi apartinand altor confesiuni crestine si apreciez dragostea pe care acestia o au fata de Dumnezeu si fata de semeni.

Si ma bucur nespus atunci cand vad oameni care se intorc la Dumnezeu, indiferent de denominatiunea din care fac parte, cu o inima curata si dedicata Celui care poate sa ne curateasca si sa ne dea mantuirea.

Modul minunat in care Dumnezeu ne cheama la El nu poate fi descris in cuvinte: ne cheama pe nume, ne surprinde in cel mai placut mod, ne vindeca ranile cum nimeni altul nu ar putea sa o faca si ne reda bucuria mantuirii.

Isus Hristos a coborat din cerurile-nalte sa ne dea o sansa tuturor, fie ortodocsi, catolici, penticostali, adventisti, baptisti sau alte denominatiuni crestine.
11828681_10153514724690775_936798701051291810_nPentru ca El a venit sa mantuiasca ce era pierdut, intr-o lume ostila si impotrivitoare cerului si valorilor eterne ale Imparatiei lui Dumnezeu.

O  viata al carei Domn este Isus Hristos

Intr-o sala arhiplina a Bisericii Crestine Sfanta Treime din Beius, pastorita de fr. Vladimir Pustan, numeroase surori si frati erau pregatiti sa-si predea viata Mantuitorului.

Surpriza din partea Celui ce aduce lumina zilei a fost ca la acest numar s-au mai adaugat pe parcursul serviciului divin de Botez si alte suflete, dornice sa inceapa o viata noua, o viata al carei Domn sa fie Isus Hristos.

La finalul botezului, pastorul Vladimir Pustan:

Ar fi frumos ca sa zic: Gata, nimeni nu-i mai obosit ca mine. De o jumatate de ora tot ma gandesc cum as putea sa merg mai repede acasa.

Dar cand stiu ca pentru acesti oameni care sunt in sala a stat in arsita soarelui Hristos, cu buzele crapate, cu palmele zdrobite de cuie, cu picioarele prinse, cu sangele curgandu-i, dezbracat…

Pe mine, daca ma duc acasa ma asteapta o bucata de paine. Lui Iisus Hristos I-a fost sete si I-au dat sa bea otet…Ar fi prea mult sa zic daca mai este cineva?

Iti imaginezi cam cum ar fi calatoria ta spre casa? Cu cei dragi? Poti pricepe bucuria unei mame care si-a vazut in seara aceasta fiica, a unui tata care si-a vazut fiul, unui prieten care si-a vazut prietenul, c-au venit sa se vada unii pe altii si Dumnezeu i-a vazut pe ei…

Mai fac o chemare ca nu e greu…si nu e mult…Sangele Lui e din belsug in biserica aceasta…E o lupta spirituala care se duce cu sufletul tau… nu amana…Nu te chem eu la penticostali…

Ne bucuram cu cei ce se bucura, mai ales ca stim cu certitudine ca e mare bucurie in cer si pentru un singur pacatos care se intoarce la Dumnezeu.

Sursa foto si video: ciresarii.ro

Articol de Dana Dobre