Viziuni din anul 1973

Ziua Judecatii si a Doua Venire a lui Iisus Hristos sunt doua teme frecvente abordate in predicile sustinute de pastorii (neo)protestanti si nu numai. Nu vom analiza din ce motiv se intampla acest lucru, deoarece este clar pentru majoritatea oamenilor.

Zeci, poate sute de denominatiuni crestine au interpretari diferite despre ceea ce este scris in Sfanta Biblie. Atata timp cat oamenii continua sa bata la usa cerului nu cu dragoste, ci cu mintea si teoriile lor, astfel de impartiri si dezbinari vor continua.

Scopul acestui articol nu este de a arata despartirea sau dezbinarea, ci sa afirme faptul ca milioanele de crestini din intreaga lume trebuie sa fie informati si avertizati de catre pastorii lor in legatura cu Ziua Judecatii si venirea lui Mesia – Iisus Hristos.

Cu toate acestea, daca citim Evangheliile cu atentie, Mantuitorul nu a furnizat informatii exacte in legatura cu Revenirea Sa, dar a precizat ca pana atunci ne va lasa Mangaietorul – Duhul Sfant!

“Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu, va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.” (Ioan 14:26).

Publicam pe site-ul nostru una dintre viziunile pastorului David Wilkerson, primite in 1973 „de la insusi Duhul Sfant” (sic!), conform propriilor afirmatii.

Viziunile pastorului David Wilkerson

„Am avut aceasta viziune in vara anului 1973. Era o viziune a calamitatilor tragice care se vor intampla pe Pamant. La inceput nu am crezut ceea ce am vazut si am auzit, dar viziunea se repeta in fiecare seara si nu puteam scapa de ea. Mi-a fost teama ca majoritatea oamenilor nu vor crede si ma vor considera un fanatic religios.

Cine ar fi crezut despre haosul economic care va urma, cand lumea se afla intr-o perioade de mare prosperitate? (e vorba de decada 70-80 din America si din lume).

In viziune mi s-a aratat cum aceasta lume se va confrunta cu o suferinta enorma si cum pamantul se va cutremura la explozia maniei lui Dumnezeu. Aproape toata lumea se va intreba ce se intampla cu natura, cu moravurile si cu societatea in ansamblu.

Cutremurele, foametea, inundatiile si alte dezastre par atat de indepartate, atunci cand oamenii sunt in indestulare si nu-i ingrijoreaza zilele ce vor urma.

Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a avertizat despre evenimentele tragice care se vor intampla exact atunci cand in lume se vorbeste despre pace si securitate. Potopul pe vremea lui Noe a inceput cand viata era minunata: oamenii mancau, beau si se casatoreau. Nu aveau nici un fel de grija pentru ceea ce urma sa se intample.

Foametea vine pe lume in generatia noastra si milioane de oameni vor muri de foame. Anii teribili se apropie. Seceta, inundatiile si alte dezastre naturale vor distruge majoritatea rezervelor alimentare din lume. Iernile fara zapada vor aduce culturi agricole insuficiente si se vor crea conditii de foamete in Rusia centrala si de vest.

Vor veni vremuri si mai rele

India, Pakistanul, toata Asia de Sud-Est si Africa vor fi afectate in mod special. Inainte, anii buni pentru culturile agricole au putut recupera nevoile in timpul anilor rai. Acum, aceasta situatia nu se va mai repeta. Vor fi prea multi ani succesivi de recolta slaba si vor veni vremuri si mai rele.

Inundatiile, tornadele, uraganele si grindina severa vor aparea si mai des ca pana acum. Oamenii vor spune ca natura a scapat de sub control. Fenomenele naturale exacerbate ii vor face pe oamenii de stiinta sa emita avertizari alarmante.

Eruptiile vulcanice, cutremurele, semnele ceresti ciudate (de exemplu furtunile cosmice), toate aceste fenomene care se intampla la o intensitate nemaivazute niciodata inainte, ii vor face pe oameni sa se mire si sa se ingrozeasca. Poluarea si praful din aer va schimba culoarea lunii in rosu. Vor fi pe alocuri eclipse solare si intuneric total.

Va fi foarte dificil de prognozat vremea: o furtuna brusca se poate intampla complet pe neasteptate; Frigul se poate stabili in latitudinile sudice, in timp ce caldura fara precedent poate ajunge pe meleagurile nordice. Schimbarile climatice bruste vor fi insotite de grindina puternica.

Bucati mari de grindina cad din cer, distrugand culture, livezi, masini, case si chiar ucigand oameni. Grindina va face pagube enorme si vom auzi despre ploi torentiale teribile. Aproape toate prognozele meteo vor contine cuvinte precum uimitor, nemaivazut, ciudat, neobisnuit, fantastic etc.

Duhul Sfant mi-a poruncit sa va avertizez ca se apropie astfel de evenimente, in timp ce conditiile de viata se vor deteriora din ce in ce mai mult.”

Va urma