Viziunea despre sfarsitul lumii a pastorului David Wilkerson (Partea a 2-a) – Video

Viziunea despre sfarsitul lumii a pastorului David Wilkerson (Partea a 2-a) – Video

Viziunea despre sfarsitul lumii a pastorului David Wilkerson

„Umanitatea se va confrunta cu foamete, inundatii, cutremure, si va fi amenintata de aparitia unor epidemii.

O mare epidemie de holera va afecta diferite tari subdezvoltate. India si Pakistanul vor fi afectate si vor avea mii de oameni care vor muri din cauza epidemiei si a foametei. Malnutritia si epidemiile succesive vor fi o problema pentru majoritatea natiunilor.

Nu vor fi suficiente alimente, medicamente si alte resurse specifice pentru a combate astfel de probleme. Iar multi vor muri fara a primi ajutor adecvat.

Biblia spune ca Lot era mahnit si suferea zi si noapte din cauza lucrurilor pe care le vedea si auzea in Sodoma. Astazi, filmele porno sunt difuzate pe canalele de cablu din SUA, Canada si Europa. Daca sunt lasati nesupravegheati, copiii mici pot apasa un buton si vor fi expusi la cele mai urate imagini sexuale …

Intram in perioada in care cei mai neasteptati dusmani pentru o persoana vor fi membrii propriei familii. In urmatoarele decenii, adolescentii se vor confrunta cu crize apocaliptice; ei vor trai pe ruinele unei lumi decazute, in mijlocul conflictelor, a vestilor despre razboaie si a tulburarilor umane de orice natura.

Cutremurele, dezastrele, epidemiile si alte fenomene exacerbate vor provoca frica si consternare in mintile tinere. Parerea de rau si remuscarea vor veni peste parintii care nu au reusit sa asigure indrumarea spirituala si speranta unei vieti eterne pentru urmasii lor.

Tinerii vor fi indignati de parintii care nu le-au oferit ceea ce este cu adevarat necesar. Cand in familie nu exista Dumnezeu, nici ghid spiritual, nici Biblie, nici aspiratie pentru Dumnezeu, nu exista nimic.

Dragi prieteni, ascultati ce mi-a spus Duhul Sfant: “Dumnezeu permite ca aceste dezastre sa tulbure pamantul pentru a-I avertiza pe toti ca Iisus Hristos se va intoarce si trebuie sa fim pregatiti! Biblia spune ca Dumnezeu va crea un cer nou si un pamant nou.

Vechiul pamant va trece si va fi curatat prin foc. Orice urma de pacat va fi distrusa.

In Biblie, Dumnezeu se adreseaza tuturor celor credinciosi: “Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri, sa va uitati in sus si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se apropie.” (Luca 21:28).

In ciuda cutremurelor, foametei, ciumei, grindinei, valurilor de caldura ucigatoare, inundatiilor, uraganelor si epidemiilor, natura nu este scapata de sub control! Tot ceea ce vedem acum in plina desfasurare, a fost prezis clar in cuvantul lui Dumnezeu.

Dumnezeu gestioneaza si restrictioneaza natura si nimic nu poate depasi limitele, decat daca El permite acest lucru.

Daca banii isi pierd valoarea si vine inflatia, daca declinul economic si criza vin odata cu somajul si frica, daca razboaiele si zvonurile de razboaie se extind, chiar daca intreaga umanitate se afla in pragul prapastiei, copii lui Dumnezeu, trebuie sa stie ca totul este in mainile Atotputernicului!

Nimeni si nimic nu se poate atinge de cei care sunt protejati de bratul Sau puternic.”

Pastorul David Wilkerson – profetia din 1973

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.