Read Time:1 Minute, 51 Second

Crestinii din toata America vorbesc despre pastorul Dana Coverstone, care sustine ca a avut un vis profetic despre luna septembrie a acestui an.

Pastorul avertizeaza ca “se va intampla ceva important” si ii cheama pe crestinii din toata tara sa se roage pentru natiunea americana de la inceputul, la sfarsitul lunii septembrie.

Speram ca oamenii vor asculta acest apel, deoarece cu siguranta ne aflam intr-un moment de cotitura in istoria noastra. In ultima vreme multe persoane au declarat ca simt ca se va intampla ceva in a doua jumatate a acestui an si in lunile urmatoare.

Acesta este un motiv importanr pentru care videoclipul pastorului Coverstone a avut un impact puternic in social media. Ceea ce a distribuit in acest videoclip se potriveste exact cu ceea ce au simtit numerosi credinciosi.

In videoclipul postat pe YouTube, pastorul a impartasit un vis pe care l-a avut in decembrie 2019.

El spune ca Domnul i-a aratat ca va izbucni o mare pandemie si apoi America se va confrunta cu o mare tulburare civila in prima jumatate a acestui an. Evenimentele ulterioare din viata reala, s-au petrecut asa cum el a vazut in visul acela.

La sfarsitul lunii iunie, pastorul Coverstone a avut un alt vis in care luna septembrie a fost mentionata ca avand o semnificatie speciala…

“Am vazut un calendar, care se afla pe pamant. Deodata a aparut o lumina alba, stralucitoare. Cred ca a fost Duhul Sfant. Si ATUNCI am auzit o voce spunand: “partea a doua, partea a doua”.

Am vazut fila cu luna iunie cum a fost rupta din calendar. La fel iulie si august. Am vazut apoi luna septembrie si un deget aratator care a atins fila de trei ori.

Nu stim exact ce se va intampla in septembrie, dar din relatarea completa a visului, din predica pastorului, reiese ca un mare haos va veni in lunile urmatoare. El a solicitat tuturor americanilor sa se roage necontenit pentru ca Dumnezeu sa apere marea natiune americana de raul care i se poate intampla.

Sursa: aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Care sunt cei mai bogati 10 pastori din lume si ce averi au (Galerie foto)
Next post Parintele care si-a pierdut casa intr-un incendiu mistuitor are nevoie de ajutor