Viata bate filmul: dupa ce o maicuta a deschis larg drumul catre lume, un preot a devenit vedeta peste noapte. Ce urmeaza? (Video)

father kellyMaicuta Cristina s-a facut cunoscuta publicului dupa agitatia pe care a facut-o pe scena de la The Voice din Italia, in fata a sute de spectatori si alte milioane pe internet si pe canalele de televiziune.

Pretinzand o asa-zisa evanghelizare, ea nu reprezinta exceptia de la regula de baza a unei biserici traditionale.

Facandu-si curaj, parintele Ray Kelly “a debutat” in cadrul unei ceremonii de nunta, interpretand piesa “Hallelujah”. Daca maicuta cu pricina a avut parte de un asemenea “succes”, iata ca se poate!
Piesa care l-a facut “celebru” ii apartine lui Leonard Cohen si a fost postata pe reteaua YouTube, inregistrand in doar o luna peste 34 de milioane de vizualizari, preotul ajungand star muzical peste noapte.

Publicatia Irish Times a consemnat ca parintelui Kelly i-au fost deja propuse doua contracte de colaborare de catre marile case de productie Sony si Universal, iar acesta negociaza in prezent cu amandoua.
“Cred ca aceasta colaborare pentru inregistrarea unor melodii se va intampla foarte curand. Mi s-a oferit sansa in aceasta etapa a vietii mele si nu as vrea s-o ratez. Visele devin realitate pentru mine.”, a declarat Kelly pentru Times.

Desi videoclipul a fost inregistrat la o ceremonie de nunta, parintele Kelly a fost vedeta zilei. Videoclipul a fost scos de pe YouTube, dupa ce Sony a depus o sesizare privind drepturile de autor cu privire la utilizarea muzicii lui Leonard Cohen.

“Stiam ca pot canta si ca am voce, dar nu mi-am imaginat niciodata ca voi ajunge la un asemenea nivel. Cand eram tanar am visat asta, dar nu am crezut ca voi ajunge aici. Putini oameni ajung aici”, a declarat preotul pentru Huffington Post.

Cresterea rapida a faimei in domeniul muzical a parintelui Kelly a starnit ingrijorare printre enoriasi. Intrebat fiind ce intentioneaza sa faca pe viitor, el a declarat: “As vrea sa incep o cariera muzicala, dar la fel de mult imi doresc sa fiu preot in continuare!”

Daca in urma cu multi ani nu ne puteam imagina ca maicutele si preotii sa faca reprezentatii pe scenele lumii, iata ca acest lucru a devenit astazi posibil, ba mai mult, produc extaz. Ne intrebam pana unde se poate intinde coarda si care pot fi efectele pe termen lung, in randul bisericilor. Ce urmeaza?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.