Versete biblice despre intelepciune

Versete biblice despre intelepciune

Iacov, 1:5 Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o ceara de la Dumnezeu, care da tuturor cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data.

Psalmii, 32:8 Eu – zice Domnul – te voi invata, si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfatui, si voi avea privirea indreptata asupra ta.

Eclesiastul 2:26 Caci El da omului placut Lui intelepciune, stiinta si bucurie; dar celui pacatos ii da grija sa stranga si sa adune, ca sa dea celui placut lui Dumnezeu! Si aceasta este o desertaciune si goana dupa vant.

Psalmii, 16:7 Eu binecuvantez pe Domnul, care ma sfatuieste, caci pana si noaptea imi da indemnuri inima.

Proverbele, 2:5,6,7 Atunci vei intelege frica de Domnul, si vei gasi cunostinta lui Dumnezeu. Caci Domnul da intelepciune; din gura Lui iese cunostinta si pricepere. El da izbanda celor fara prihana, da un scut celor ce umbla in nevinovatie.

1 Ioan, 5:20 Stim ca Fiul lui Dumnezeu a venit, si ne-a dat pricepere sa cunoastem pe Cel ce este adevarat. Si noi suntem in Cel ce este adevarat, adica in Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica.

2 Corinteni, 4:6 Caci Dumnezeu, care a zis: „Sa lumineze lumina din intuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui Isus Hristos.

Proverbele, 28:5 Oamenii dedati la rau nu inteleg ce este drept, dar cei ce cauta pe Domnul inteleg totul.

Psalmii, 51:6 Dar Tu ceri ca adevarul sa fie in adancul inimii: fa dar sa patrunda intelepciunea inauntrul meu!

Versete biblice despre intelepciune – STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.