Vei ramane fara cuvinte! Dovada ca exista umanitate acolo unde nu ai fi crezut! (Video)

Luca 6:38 Dati, si vi se va da; ba inca, vi se va turna in san o masura buna, indesata, clatinata, care se va varsa pe deasupra. Caci cu ce masura veti masura, cu aceea vi se va masura.

Cum i-ai raspunde cuiva care este sarac si infometat, daca s-ar apropia de tine, pentru a-ti cere mancare, in timp ce tu mananci? I-ai da o parte din ceea ce ai sau l-ai ignora?

Cei mai multi dintre noi consideram ca am oferi celor mai putin norocosi, daca am avea destul., dar chiar am face-o? Am devenit foarte suspiciosi unuii cu ceilalti. Nu vrem sa ne simtim de parca am fi zoriti. Ne inchidem fata de ceilalti, pentru a preveni posibilitatea ca cineva sa profite de noi, dar daca am fi noi cei infometati? Ai vrea sa intalnesti pe cineva suspicios fata de tine sau o persoana straina care sa demonstreze ca are compasiune si sa hraneasca pe cineva mai putin norocos?

Cateodata, cei care au putin ofera mai mult.

Acest videoclip emotionant examineaza acest subiect si te determina, indubitabil, sa-ti reevaluezi modul in care interactionezi cu oamenii. Te va lasa fara cuvinte, te asigur!

Sursa: obiectiv.info

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.