Valoarea unui om depinde de comportamentul si de viata lui

Valoarea unui om depinde de comportamentul si de viata lui

guilt-picValoarea unui pom este hotarata nu de nume, ci de roadele lui. Daca roadele sunt fara valoare, numele nu poate scapa un pom de la pieire.

Proorocul Ioan ne-a spus ca situatia noastra fata de Dumnezeu urmeaza sa fie hotarata de caracterul nostru si viata noastra. Marturisirile de credinta ne sunt oare, lipsite de valoare? Daca viata si caracterul nostru nu sunt in armonie cu Legea lui Dumnezeu, noi nu suntem poporul Lui.

Toti cei care devenim supusi ai Imparatiei lui Hristos va trebui sa dam dovada de credinta si pocainta.Trebuie ca in viata noastra sa se vada bunatatea, cinstea si credinciosia. Se va vedea astfel dreptatea, mila si iubirea lui Dumnezeu. Cine nu ia seama la aceste lucruri , va fi ca pleava care se arunca in foc.

Proorocul Ioan boteza cu apa spre pocainta, dar Cel ce a vienit dupa el era mai puternic decat el. ,,El va boteza cu Duhul Sfant si cu foc”. In toti aceia care se supun puterii Sale, Duhul Sfant va mistui pacatul. Dar, daca se agata de pacat, oamenii se indentifica astfel cu el. Atunci slava lui Dumnezeu care nimiceste pacatul, trebuie sa-i nimiceasca si pe ei. Tu, eu ce fel de roade aducem?

Este timpul ca azi sa ne cercetam inimile si gandurile noastre sa ne privim in oglinda sa ne vedem caracterul: este bun? sau rau?

Lui Avraam ingerii trimisi i-au zis:,,CU DUMNEZEU TOTUL ESTE POSIBIL CREDE DOAR”. De ce noi sa nu credem asta si sa ne intoarcem cu adevarat catre drumul care duce la IMPARATIA CERURILOR?

Primul pas este sa-I cerem iertare lui Dumnezeu pt toate pacatele (stiute sau uitate de noi), al doilea pas este ca vointa ta sa fie spre transformarea si schimbarea comportamentului si vietii tale, astfel sa poti fi slujitorul lui Hristos, iar al treilea pas este sa spui si altora tot ce a facut Dumnezeu pentru fiecare OM ca nimeni sa nu piara ci sa aibe viata VESNICA, despre jertfa Lui pentru pacatele noastre ale fiecaruia, ca noi sa fim mantuiti.

CREDE, SCHIMBA-TE, CONSACRA-TE lui DUMNEZEU, FII POPORUL LUI!

Autor: Ada Rosu

Afirmativ.com

Afirmativ.com

2 thoughts on “Valoarea unui om depinde de comportamentul si de viata lui

  1. El ne-a mântuit şi ne-a dat o chemare sfântă, nu pentru faptele noastre, ci după hotărârea Lui şi după harul care ne-a fost dat în Hristos Isus, înainte de veşnicii (2 Timotei 1:9)
    Căci, măcar că cei doi gemeni nu se născuseră încă şi nu făcuseră nici bine, nici rău – ca să rămână în picioare hotărârea mai dinainte a lui Dumnezeu, prin care se făcea o alegere, nu prin fapte, ci prin Cel ce cheamă – s-a zis Rebecăi: „Cel mai mare va fi rob celui mai mic”, după cum este scris: „Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urât.” (Romani 9:11-13)
    Înainte ca ei (Iacov, Esau) să fi putut face „ceva bun sau rău,” înainte chiar de „a se fi născut,” Dumnezeu a iubit pe Iacov și la urât pe Esau (și pe toți descendenții lor, după cum este spus la Maleahi 1:3-4; Obadia). De ce? „…ca să rămână în picioare hotărârea . . . lui Dumnezeu” (Romani 9:11). Cu alte cuvinte, ca Dumnezeu să- Şi poată îndeplini scopul Său.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: