Un renumit fotograf de nunti a renuntat la 84% din venituri ca sa tina Sabatul

Sergio-SIlviaPlasat intr-un top neoficial in primii 15 fotografi de nunti din Romania si cunoscut in tara si in strainatate, Sergio Malik, bySergio, cum il stiu fanii, refuza sa mai faca poze la nunti sambata. Motivul este unul religios, iar cum majoritatea nuntilor sunt sambata, fotograful, ale carui tarife pornesc de la 1.700 de euro, sustine ca asta inseamna o pierdere de 84 la suta din venituri.

Sergio Malik si-a surprins fanii anuntand recent ca nu mai face poze la nunti sambata, hotarand ca, potrivit poruncii biblice: „Adu-ti aminte de ziua de odihna ca sa o sfintesti”, sa respecte aceasta porunca tinand Sabatul.

In justificarea deciziei sale fotograful aradean prezinta argumente din Biblia tradusa in mai multe limbi, inclusiv din originalul in limba ebraică. „Cuvantul Sabat este folosit in Biblie de peste 130 de ori, unde Dumnezeu porunceste credinciosilor sa pazeasca Sabatul, sa tina Sabatul, sa sfinteasca Sabatul, sa nu lucreze in Sabat sa faca adunari sfinte in ziua Sabatului, si tot asa…Cuvantul Duminica gasesc ca e folosit in Biblie de ”zero” ori. Zero ??? Dap – zero!”, arata Sergio Malik pe siteul personal bysergio.com.

Fotograful marturiseste ca decizia de a respecta Sabatul il costa 84 la suta din venituri, majoritatea nuntilor fiind sambata. „Nu a fost usor, dar in viata oricarui om exista o lista de prioritati, unele mai importante, altele mai puţin importante. In momentul in care Dumnezeu este o prioritate mai importantă decat banii, decizia este evidenta”, a declarat Sergio Malik pentru „Adevarul”.

Fotograful, care odata cu decizia de a tine Sabatul a hotarat sa nu mai manance nici carne de porc, a mai declarat ca decizia il afecteaza din punct de vedere al veniturilor dar crede ca, asa cum a mai avut si pana acum nunti in celelalte zile ale saptamanii, va avea si de acum incolo.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

One thought on “Un renumit fotograf de nunti a renuntat la 84% din venituri ca sa tina Sabatul

  1. Pai de ce nu a luat modelul de la ceilalti oameni de afaceri adventisti care angajează oamenii i dispusi sa lucreze sambata pentru avand alte convingeri religioase si de acest fel afacerea este la fel de rentabila dând de lucru si la altii care săracii vai de ei cum o duc…eu vad ca sunt adventisti care folosesc metroul si autobuzul in ziua sabatului plecând de la idea ca altii au alte convingeri religioase si de acest mod se folosesc de serviciile lor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: