Un renumit fotbalist brazilian s-a botezat: „Cat de minunat e sa traiesc cu Tine, Doamne”

luiz3Fotbalistul brazilia David Luiz a fost botezat in cadrul unei ceremonii emotionante la care a participat si prietena lui, Sara Madeira, reafirmandu-si angajamentul de a ramane abstinent pana la casatorie.

Potrivit cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, David Luiz este membru al miscarii „Am hotarat sa astept”, ai carei adepti isi propun sa ramana virgini pana la casatorie, ca o modalitate de a salva valorile crestine.

 

Stiu ca acest detaliu va starni o intreaga polemica, pentru ca aceasta atitudine nu este obisnuita in randul fotbalistilor, dar Luiz este un exemplu pentru copii si tineri prin tot ceea ce face, a declarat pastorul Nelson Junior, cel care l-a botezat pe fotbalist.

Membru al Bisericii Evanghelice Penticostale Hillsong Church, David Luiz a fost botezat in piscina prietenului sau Maxwell, care-i este si coleg de echipa.

Fotbalistul a publicat fotografii de la botezul sau pe o retea de socializare, cu urmatorul mesaj: Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi (2 Corinteni 5:17). Cat de minunat e sa traiesc cu Tine, Doamne; Iti multumesc pentru ca ma iubesti atat de mult si ai grija de mine. Viata mea iti apartine. Eu sunt robul tau. Tu esti intotdeauna in centrul tuturor deciziilor mele! Te iubesc Dumnezeul meu! Amin.

Sursa: Acontecercristiano

Foto: sportnews

One thought on “Un renumit fotbalist brazilian s-a botezat: „Cat de minunat e sa traiesc cu Tine, Doamne”

  1. Adrian mutu a făcut un pas care este cel mai important lucru din viața oricărui om de pe pământ, omul trebuie sa se pocăiască (păcătos căit de faptele lui) fincă cretinta fără fapta este moarta și, fapta fără credință este la fel. Adrian mutu DUMNEZEU sa te bine cuvinteze amin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: