Read Time:2 Minute, 15 Second

ced729e5220ce9151ed2128651ad8882
Luca 18:16 „Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti; caci Imparatia lui Dumnezeu este a unora ca ei.”

Nimeni nu este scutit de lupta care se da intre bine si rau, intre Christos si Satana. Nu exista un teren neutru, unde sa ne putem refugia. De aceea, ori suntem de partea binelui, ori de partea raului. Aceasta „linie a frontului de lupta” se refera la tot ceea ce facem, gandim sau spunem, astfel ca de fiecare data trecem de o parte sau alta a acestui front.

Un profesor dintr-o scoala elementara de stat din orasul Temecula din California (SUA), a interzis unei eleve crestine in varsta de 6 ani, sa mai vorbeasca despre Biblie in scoala, dupa ce aceasta pregatise o tema despre semnificatia Craciunului, la sfarsitul lunii decembrie, conform Noticias Evangelica.

Tema pe care eleva Brynn Williams trebuia sa o faca se numea “Atentia pe care familia ta o acorda Craciunului”. Pentru a exemplifica sarcina pe care o avea de facut, fata a adus de acasa steaua din varful pomului de craciun, explicand ca aceasta reprezinta un ghid si un simbol pentru cei trei magi pentru a-L gasi pe pruncul Isus – Mantuitorul lumii.

In momentul cand Brynn a vrut sa explice ce importanta deosebita are nasterea lui Isus, citand pasajul 3:16 din Ioan, profesorul a interupt prezentarea temei si i-a cerut sa se aseze, spunandu-i: “nu sunt autorizat sa vorbesc despre Biblie, sau sa fiu de acord cu pasajele tale”.

Revoltata de incident, Organizatia “Aparatorii Credintei si Libertatii”, care apara si protejeaza libertatea religioasa, a solicitat scolii un punct de vedere si sanctionarea profesorului lui Brynn, dar si al celor care manifesta ostilitate sau dezaprobare fata de convingerile elevilor.
Din rapoartele Organizatie rezulta ca este o “adevarata epidemie de cazuri in scolile publice in care dreptul crestinilor de a se exprima este ingradit, facandu-se confuzie intre termenul de stat secular si dreptul la libertatea de exprimare a elevilor”.

“Sper ca scoala isi asuma rolul de a adera la un model politic care sa dezavueze acest tip de abuz, care devine din ce in ce mai pregnant pentru elevii care sunt de religie crestina” a declarat Robert Tyler, consilier al organizatiei.

Raspunsul scolii a fost ca va investiga toata aceasta problema si ca va lua cele mai adecvate masuri. De asemenea, a mentionat faptul ca nu ignora situatia si ca “ia foarte in serios orice acuzatie de discriminare”.

Mai citeste si:

Pastor arestat pentru citirea Bibliei in public. Un alt pastor ridicat de politie de la domiciliu pentru ca a facut studiu biblic acasa (Video)

Iata la ce se expun evanghelistii care predica la o gura de metrou din Bucuresti (Video)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Promisiunea revenirii Domnului Isus Previous post Promisiunea revenirii Domnului Isus
Condimentul care poate invinge cancerul de san Next post Condimentul care poate invinge cancerul de san