Un post de vrajitoare in Anglia

Un post de vrajitoare in Anglia, platit cu 100.000 de dolari anual. Ce ne invata Biblia despre practicile oculte

Un post de vrajitoare in Anglia, platit cu 100.000 de dolari anual. Ce ne invata Biblia despre practicile oculte

Practicile oculte sunt foarte variate: vrajile de dragoste, ghicitul in cafea, ghicitul in carti, etc. De fiecare data cand sunt mentionate aceste practici in Biblie, ele sunt condamnate de Dumnezeu. El ne cere si noua sa le condamnam categoric. Iata ce spune unul din aceste pasaje:

“Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor, de descantator, nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti. Caci oricine face aceste lucruri este o uraciune inaintea Domnului” (Deuteronom 18:10-12).

Intr-un articol din BBC, aparea oferta unui centru de angajari din Somerset, prentru o vrajitoare sau un vrajitor capabil sa predea turistilor lectii de magie si invocare a spiritelor.

Printre alte atributii obligatorii de serviciu se numara si traitul intr-o pestera pe intreaga durata a contractului de munca. Candidatii trebuie sa nu aiba alergie la pisici si sa fie capabili sa rada cavernos spre deliciul si teama turistilor.

Vrajitoarea initiala a demisionat

Postul a devenit vacant dupa ce vrajitoarea initiala a demisionat fara un motiv aparent. “Wookey Hole, compania noastra doreste ca noul vrajitor sau vrajitoare sa traiasca intr-o pestera amenajata medieval, inconjurati de pisici, capre si sa se ocupe de vrajile de zi cu zi, care constau cel mai adesea in trimiterea de boli si distrugerea recoltelor.

Salariul anual consta in aproximativ 100.000 $ sau 50.000 lire sterline. De Haloween si de Craciun se vor acorda sporuri si prime salariale” , declara Daniel Medley, rensonsabilul turistic al zonei.

Datorita legilor britanice impotriva discriminarii sexuale, postul putea fi ocupat atat de o femeie, cat si un barbat. Tot ce conta era sa fie cat mai convingatori in ochii turistilor.

Sfintele Scripturi ne avertizeaza cu privire la acceptarea in viata noastra a acestor practici. Se fac vinovati si vrednici de aceeasi pedeapsa cei ce apeleaza la serviciile ghicitorilor si vrajitorilor.

Chiar daca oamenii nu iau atitudine, Dumnezeu nu va intarzia sa aduca la indeplinire judecatile Sale asupra acestor oameni, asa cum scrie In Biblie:

“Daca cineva se duce la cei ce cheama pe morti si la ghicitori, ca sa curveasca dupa ei, Imi voi Intoarce fata Impotriva omului aceluia si-l voi nimici din mijlocul poporului lui” (Levitic 20:6).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.