Un politist a facut un gest emotionant: s-a rugat pe strada pentru un cersetor

policia-ora-por-mendigoImaginea unui politist crestin din Puerto Rico care se roaga pentru un cersetor pe strazile publice, a surprins si a generat un mare impact pe retelele de socializare.

Amaury Jimenez Carlos Rolon are 36 de ani si lucreaza ca politist la Highway Patrol Vega Baja. El a spus ca intr-o zi cand patrula pe strazi a vazut un om care cersea si a decis sa se opreasca sa-l imbratiseze pe acel om si sa se roage pentru el.

Un sofer care a oprit la semafor a vazut aceasta scena si a facut o fotografie pe care ulterior a distribuit-o pe retelele de socializare. Comentariile pentru aceasta poza nu au incetat sa apara, avand in vedere ineditul situatiei, informeaza Acontecer Cristiano.

Jimenez nu a stiut ca cineva l-a fotografiat si ca a transmis poza pe internet, dar a declarat ca, din punctul lui de vedere nu este ceva neobisnuit pentru un politist care se roaga pe strada. El a recunoscut ca face parte din Biserica Evanghelica Fuente de Bendición Misionera din Vega Baja si ca nu e prima data cand se roaga pentru cersetori in timp ce este la datorie.

Cand Domnul imi cere sa alin cu un cuvant o persoana, sau sa spun o vorba de incurajare unui cersetor, ma conformez si o fac cu dragoste si intelegere. Vreau sa le transmit acestor oameni ca nu sunt singuri si ca Hristos are planuri cu ei si vor sa traiasca o viata in neprihanire”, a spus Jimenez Rolon.

Printre sutele de comentarii despre poza in care politistul se roaga pentru cersetor, o femeie a mentionat ca politia este si in slujba cersetorilor de pe strada, deoarece si ei sunt tot oameni.

„Poate gresesc, dar eu stiu cine ar trebui sa fie politist. In tot ce face, el trebuie de asemenea sa fie dedicat sprijinirii oamenilor, sa aduca hrana (spirituala) si ajutor. Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe cei care fac asta. Ar trebui sa existe mai multi politisti precum Jimenez Rolon”, a spus Luz Vargas.

Mai citeste si:

Miracol sau intamplare ? O Biblie veche de 80 de ani, singurul obiect recuperat din ruinele unei biserici devastate de explozie (Video)

Maretia celor 7 afirmatii rostite de Isus pe cruce

Vedete romanesti care declara ca s-au pocait ! (Galerie foto)

Biblia nu este fantezie. Omenirea isi traieste zilele din urma, afirma un cunoscut evanghelist (Video)

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.