Un pastor a murit la amvon

Un pastor a murit la amvon. Se pregatea de predica speciala „Speranta s-a nascut la iesle”

Un pastor a murit la amvon

Pastorul Gordon A. Humphrey a murit la amvonul bisericii baptiste Shiloh Missionary in timpul predicii speciale de Craciun. El cantase cu cateva minute mai devreme cantecul „Happy” (Fericit) si se pregatea sa inceapa predica cu mesajul „Speranta s-a nascut la iesle”, cand s-a prabusit la pamant.

Membrii bisericii au incercat sa-l resusciteze, dar eforturile lor au fost in zadar. Nici paramedicii sositi cateva minute mai tarziu nu au putut sa-l readuca la viata.

„Nu sunt sigur daca medicii au stabilit cauza mortii, dar se pare ca a avut un atac de cord”, a declarat imediat pastorul asistent Greg Hunter.

„Suntem convinsi ca a murit facand ceea ce lui ii placea sa faca, sa cante si sa predice, bazandu-se pe relatia sa cu Dumnezeu. A facut tot ceea ce a putut pentru a raspandi cat mai multor oameni Cuvantul lui Dumnezeu”, a comentat Hunter.

„Ani de zile el a umblat pe strazi, s-a intalnit cu dependenti de droguri si membri ai unor bande de cartier, iar pe unii dintre acestia i-a salvat. Vroia sa cunoasca si sa vorbeasca oricui”.

Humphrey a fost o persoana pe care toata lumea o placea

„Humphrey a fost o persoana pe care toata lumea o placea. Nu stiu cauza mortii, dar cred ca ar fi trebuit sa se ingrijeasca mai mult de sanatatea lui, deoarece el se neglija pentru a avea grija de altii”, a declarat pastorul Victor S.

Humphrey se pare ca avea probleme cu hipertensiunea si era constient ca i se putea intampla ceva, dar cu toate acestea el a continuat sa slujeasca la amvon.

„Cred ca moartea lui trebuie sa ne aminteasca ca este important sa avem grija de trupurile si de sanatatea noastra”, a incheiat pastorul Victor S.

In momentul mortii sale, Humphrey era pastorul a trei biserici: Biserica Muntele Maslinilor din Stockton – California, Biserica Muntele Maslinilor din Oakland – California, si Biserica Misionara Shiloh din Chicago.

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.