Acasă » Prabusirea Americii este inevitabila – Avertismentul unui pastor intr-o emisiune televizata

Prabusirea Americii este inevitabila – Avertismentul unui pastor intr-o emisiune televizata

Prabusirea Americii este inevitabila

 

Prabusirea Americii este inevitabila – Avertismentul unui pastor intr-o emisiune televizata

Pastorul Robert Jeffress a avertizat intr-o emisiune televizata ca „prabusirea Americii este inevitabila”, iar tara va „face implozie” daca nu va declansa o renastere spirituala reala.

In timpul interviului, Robert Jeffress, pastor al bisericii First Baptist Dallas (care numara 12.000 de membri) si unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Trump, a explicat ca natiunile se prabusesc in acelasi mod ca si cladirile care sunt demolate: se pune explozibil pe structura de rezistenta, se detoneaza, iar dupa o scurta perioada se prabusesc brusc, prin implozie.

„In ultimii 50 de ani au existat trei decizii controversate ale Curtii Supreme a Statelor Unite, care au slabit infrastructura spirituala si morala a tarii, astfel incat prabusirea este inevitabila. Explozibilul a fost detonat si ne aflam in scurta perioada dinaintea imploziei”, a spus Jeffress.

Pastorul a nominalizat care sunt cele trei sentinte care au dus la destabilizarea Americii: Engle vs. Vitale – prima dintr-o serie de decizii care interziceau religia in spatiile publice; Roe vs. Wade – care a legalizat avortul; si Obergefell vs. Hodges, care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex.

„Nici o natiune nu poate supravietui daca Il interzice pe Dumnezeu in spatiul public, sarbatoreste uciderea copiilor sai si distruge cea mai elementară unitate a societatii, adica familia. De aceea este foarte important ca toti crestinii sa devina sare si lumina in America, a declamat Jeffress.

Revenirea lui Iisus

Intr-o postare recenta pe blog, acesta a spus ca doua dintre semnele Sfarsitului Timpului sunt – inselaciunea spirituala si conflictul international – si a adaugat ca aceste lucruri cresc in „intensitate si frecventa”.

„Iisus ne-a vorbit despre cea de-a doua venire a Lui”, a amintit pastorul. „In Matei 24, El a mentionat ca vor avea loc mai multe semne care preced intoarcerea Sa pe pamant. Daca privim la aceste semne, vedem ca intr-un anumit sens multe se intampla chiar sub ochii nostri. Dar Iisus a spus ca inainte de a veni, aceste lucruri vor creste in intensitate si frecventa”.

Primul semn este „inselaciunea spirituala”. In fiecare epoca au existat „sarlatani religiosi”, dar numarul „invatatorilor” falsi a explodat in ultimii ani. Pavel a scris în 1 Timotei 4: 1 – „Dar Duhul spune lamurit ca, in vremurile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor.” Vedem chiar acum, in acest timp o crestere a satanismului si a ocultismului, a explicat Jeffress.

Al doilea semn al timpului final este conflictul international, a spus pastorul, citand din Matei 24: 6 – „Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci”. Jeffress a recunoscut ca inca de la caderea in pacat a omenirii, starea care a predominat a fost cea de jaf si cucerire. Dar astazi vedem „un conflict international la o scara fara precedent in intreaga istorie a lumii.”

„Iisus ne-a spus ca acesta este un semn al revenirii Lui in curand”, a conchis pastorul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.