Un pastor american avertizeaza ca seria de 4 „luni insangerate” anunta un eveniment catastrofic

Un pastor american avertizeaza ca seria de 4 „luni insangerate” anunta un eveniment catastrofic

Un fenomen spectaculos, cunoscut sub numele de „Luna insangerata”, va avea loc pe 15 aprilie 2014. Este vorba de o eclipsa totala de luna, care va face ca satelitul natural al pamantului sa capete o culoare rosie.

Conform informatiilor furnizate de NASA, vor avea loc 4 astfel de eclipse care vor produce fenomenul „luna insangerata”, doua in cursul acestui an, celelalte doua fiind anuntate pentru anul viitor. Prima „luna insangerata” va avea loc pe data de 15 aprilie, urmatoarea va avea loc pe 8 octombrie, iar celelalte doua, pe 4 aprilie si 28 septembrie 2015.

Potrivit expertilor de la NASA, luna capata culoarea rosie dupa ce trece prin umbra pamantului, a carei culoare este influentata de apusurile de soare din desert. Ei au precizat ca fenomenul „lunii insangerate” este extrem de rar, in ultimii 300 de ani neproducandu-se o asemenea eclipsa totala de luna.

Pastorul american John Hagee, fondatorul Bisericii protestante Cornerstone din San Antonio (Texas), convins de importanta biblica a evenimentului, a efectuat un studiu si a scris o carte despre acest eveniment, intitulata „Cele patru luni insangerate”. Rezultate studiului pastorului se dovedesc destul de nelinistitoare. Hagee spune in cartea sa, dar si in predicile sale sau la emisiuni televizate ca acest fenomen astronomic rar prevesteste „un mare eveniment care va schimba istoria” si va avea loc intre aprilie 2014 si octombrie 2015.

Hagee subliniaza faptul ca fiecare eclipsa va avea loc in zile religioase semnificative: 15 aprilie 2014 si 4 aprilie 2015 – va fi sarbatoarea evreiasca a Pastelui (Pesach), in timp ce pe 8 octombrie 2014 si 28 septembrie 2015 va avea loc Sarbatoarea Corturilor (Sukkot).
„Faptul ca luna insangerata va coincide cu aceste date, este mai mult decat o simpla coincidenta”, a spus pastorul din Texas.

Sursa: Acontecercristiano

Mai citeste si:

Predicatorii pot anticipa cutremurele? Recentul seism din Chile a fost profetit de un pastor evanghelic (Video)

Isus revine! Pocaiti-va, caci imparatia cerurilor este aproape!

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “Un pastor american avertizeaza ca seria de 4 „luni insangerate” anunta un eveniment catastrofic

  1. Însuși Satana se va preface într- un înger de luminâ , prooroci mincinoși , satan personal va sta la masâ cu oameni , despre ziua și ceasul acela nu știe nimeni , aceste citate se gâsesc în scripturi . cît despre cei ce cred în Ìsus , cine are pe isus are viața, atît . interesant- cînd Hristos este în tine ; cînd doamne te-am vâzut flâmînd , însetat , gol și ți-am dat , dupâ care se adreseazâ pretențioșilor ; plecați de la mine toți care va- ți ocupat de flecârii si de citit prin stele , din cauza lor oamenii își vor da sufletul de groazâ . mare este grâdina Domnului , cu buni și cu râi .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: