Un pastor a murit salvand 5 tineri de la inec.

El si-a aratat iubirea si curajul pentru a salva grupul de tineri de la inec, sarind in mare in ajutorul lor.

Pastorul Joshua Stephen Wesson din Republica Santo Domingo, se pare ca a implinit Cuvantul Scripturii care spune „Pastorul cel bun isi da viata pentru oile sale”.

Tragicul incident a avut loc pe plaja Punta del Muerto din Vásquez, provincia Monte Cristi, atunci cand un grup de adolescenti a intrat in mare, pentru a se bucura de o baie, mentioneaza Listin Diario.

Observand ca tinerii au fost trasi de curentul marii, a decis imediat sa sara in ajutorul lor. El a reusit sa salveze viata a cinci persoane, insa a murit cand incerca sa –l salveze pe ultimul, Julio Miguel Peña Novo in varsta de doar 18 ani, cand valurile i-au inghitit pe amandoi.

el-buen-pastor-que-dio-su-vida-para-salvar-a-grupo-de-adolescentesWesson a decis sa se stabileasca in aceasta tara impreuna cu sotia si cei patru copii in urma cu cinci ani. La slujba emotionanta de adio a participat familia, membrii bisericii si locuitorii din comunitate.

Pastorul bisericii baptiste El Faro situata in subdiviziunea Maximo Gomez din Santo Domingo – regiunea de nord a fost pomenit duminica trecuta la serviciul memorial din adunarea pe care a fondat-o in urma cu sapte ani. Ramasitele pamantesti vor fi transferate in Statele Unite pentru inmormantare.