Acasă » Un om fara adapost a daruit bisericii toti banii lui

Un om fara adapost a daruit bisericii toti banii lui

zeciuialaUn om fara adapost din Carolina de Nord (SUA) a dat in timpul strangerii darurilor si zeciuielii la biserica suma de 18 centi, care erau toti banii lui.

Pe spatele plicului in care a pus banii pentru daruri, omul sarman a scris: „Va rog sa nu fiti suparati, dar nu am mai mult. Sunt un homeless (om fara adapost). Domnul sa va binecuvanteze!

Aceasta pare sa fie o reprezentare reala a versetelor 2-4 din Luca 21, referitoare la vaduva saraca. In urma acestui gest, liderii bisericii au fost profund impresionati.

Ei nu cunosc cine a fost cel care a dat darul, dar cred ca a fost unul dintre „oamenii fara adapost”, care participa la serviciul divin, dupa ce biserica le ofera un mic dejun gratuit.

In fiecare duminica inainte de serviciul divin, voluntarii bisericii ofera micul dejun gratuit la aproximativ 150 de oameni fara adapost din zona. Dupa ce servesc micul dejun, unii oameni participa la slujba duminicala”, a declarat Patrick S. Hamrick, pastorul care se ocupa de finante si administratie, la First United Methodist Church din Charlotte.

Cand am vazut biletul, am vrut doar sa ii multumesc si sa il asigur pe donator ca orice dar este binevenit si fiecare om este important. Am simtit o profunda recunostinta din partea donatorului, deoarece aceasta persoana a scos din buzunar tot ce avea si i-a daruit bisericii”, a adaugat Hamrick.

Pastorul a mai spus ca biserica are un „angajament de asistenta sociala” si doreste sa lupte impotriva foametei si a lipsei de locuinte din zonele cele mai sarace ale orasului.

Cred ca aceasta este un dar de sacrificiu si noi recunoastem ca aceasta persoana a dat, din saracia ei, o suma mare”, a conchis Hamrick.

Sursa: CNN

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.