Un om al strazii a dat o lectie cum rar se vede – ce a urmat e incredibil (Video)

Thomas1443871064

Ceea ce a inceput ca un experiment social s-a transformat intr-o adevarata lectie data de un om al strazii, iar rasplata nu a intarziat sa apara.

Josh Paler Lin este un tanar din SUA care in timpul liber face farse si experimente sociale pentru canalul personal de pe YouTube. Intr-un astfel de context l-a intalnit pe Thomas, un om al strazii care a devenit celebru in intreaga lume in ultimele zile.

Totul a inceput in momentul in care Josh i-a oferit lui Thomas 100 de dolari pentru a vedea ce reactie are si ce va face cu banii. „Dumnezeule, nu se poate. Esti sigur? Imi vine sa plang!”, a exclamat omul strazii.

Acesta a fost filmat apoi cu camera ascunsa pentru a vedea ce face cu banii. Prima destinatie? Un magazin ce vindea in special bauturi alcoolice.

„E clar, isi cumpara alcool”, a fost reactia privitorilor, dar ce urmau sa vada in minutele ulterioare nu le-a venit sa creada. Thomas cumparase mancare de toti banii, pe care o impartea cu alti oameni ai strazii.

Naucit de gestul lui Thomas, Jos Paler Lin a alergat in graba catre el pentru a-i oferi inca 100 de dolari. Avea astfel sa afle ca Thomas era om al strazii de doar patru luni. El renuntase la serviciu pentru a avea grija de parintii sai, grav bolnavi, care au decedat la un interval de doar doua saptamani. Fara serviciu si fara niciun sprijin, si-a pierdut astfel si locuinta si a ajuns pe drumuri.

Coplesiti de gestul lui Thomas, autorii experimentului au dorit sa-i ofere o mana de ajutor, prin organizarea unei strangeri de fonduri in mediul online. Suma dorita era de 10 mii de dolari in 30 de zile, pentru a-i oferi lui Thomas sansa unui nou inceput.

Spre surpriza multora, banii au fost adunati in mai putin de o zi. Strangerea de fonduri nu s-a oprit insa aici, iar Thomas are acum peste 120 de mii de dolari, in conditiile in care mai sunt 24 de zile in care se mai pot face donatii.

Imaginile cu gestul sau au fost vazute de peste 25 de milioane de oameni din intreaga lume.

Sursa: Ziare.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.