You are currently viewing Un mare sportiv brazilian: Il port pe Isus in inima mea, impreuna cu sotia mea si asta il invatam si pe fiul nostru

Un mare sportiv brazilian: Il port pe Isus in inima mea, impreuna cu sotia mea si asta il invatam si pe fiul nostru

Ze_Roberto_2011Ze Roberto este un talentat fotbalist brazilian, dar si un bun crestin dedicat lucrarii pentru Dumnezeu.

Recent el a acordat un interviu in care a facut o marturisire de credinta, aratand cat de important este Dumnezeu si cum a lucrat El in viata fotbalistului.

Jose Roberto da Silva Junior, mai bine cunoscut sub numele de Ze Roberto a avut posibilitatea de a juca la mai multe echipe mari de fotbal, printre care Real Madrid, Bayern Leverkusen, Bayern Munchen, Hamburg, relateaza Actualidad Cristiana.

Cu toate acestea sportivul a facut urmatoarea declaratie: Inainte nu aveam pacea pe care o am astazi in casa mea. Am avut multe probleme cu tatal meu care venea intotdeauna beat cand se intorcea de la locul de munca. Se certa des cu mama mea, iar eu eram inspaimantat si trist. Acum pot sa vad diferenta despre ceea ce inseamna sa il ai pe Dumnezeu in casa ta. Astazi Il port pe Isus in inima mea, impreuna cu sotia mea, si asta il invatam si pe fiul nostru”.

In continuare, Ze Roberto a mentionat ca este foarte important pentru el sa se dezvolte ca si crestin iar textele Bibliei reprezinta principala hrana pentru spiritul lui prin care se intareste zi de zi si prin care incearca sa devina o persoana mai buna.

Fotbalistul a debutat in anul 1994 la un club portughez, unde a ramas pana in 1997, cand s-a transferat la Real Madrid pentru o perioada scurta de timp. El a revenit in Brazilia la clubul Flamengo in 1998, de unde a fost transferat la Bayer Leverkusen, unde a ramas pana in anul 2002 cand s-a alaturat lui Bayern Munchen, unde a cunoscut adevarata consacrare.

Ze Roberto a jucat de asemenea la echipa nationala timp de zece ani, iar acum dupa o intreaga cariera, ii multumeste lui Dumnezeu pentru tot ceea ce i-a dat si Ii aduce slava oriunde s-ar afla.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.