Acasă » Un indian a scris de mana intreaga Biblie, pentru a celebra pe fiul sau nenascut

Un indian a scris de mana intreaga Biblie, pentru a celebra pe fiul sau nenascut

Un indian a scris de mana intreaga Biblie

Un indian a scris de mana intreaga Biblie

Un tanar din India a transcris de mana intreaga Biblie, in perioada de carantina, care a durat 113 zile. Carantina a fost impusa de guvernul indian pentru a stopa raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Rejin Valson, angajat al Aeroportului International Cochin (Kerala), a realizat o copie scrisa de mana a Bibliei, fiind inspirat de lucrarea unei surori din biserica care a scris pasaje biblice pentru membrii comunitatii.

Cand a fost impusa carantina, i s-a cerut sa mearga la serviciu doar o zi pe saptamana. Avand in vedere ca avea mult timp la dispozitie, Rejin a decis sa-l foloseasca intr-un mod util, ajutat si de dorinta de a face ceva pentru credinta sa.

Pentru a finaliza uimitoarea munca in 113 zile Rejin Valson a utilizat 2.755 coli de hartie A4 si 32 pixuri.

Dupa ce a terminat de scris, colile de hartie au fost legate intre doua coperti din lemn, obtinand astfel o Biblie cu coperti decorative ornate cu aur si avand inscriptia „Sfanta Biblie”.

„Am putut sa-mi termin munca doar datorita rugaciunilor inflacarate si a sprijinului deplin al familiei, prietenilor si pastorului’, a declarat Rejin pentru AsiaNews. „As vrea sa dedic aceasta munca copilului din pantecele sotiei mele”, a adaugat el.

Cartea se afla acum in Biserica Sfantul Anton din localitatea Karammukk si va fi prezentata enoriasilor alaturi de fiul pe care tanarul il asteapta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.