Un candidat la prezidentialele din SUA relateaza ca a fost martorul unei convertiri intr-un taxi (Video)

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04: A taxi is viewed on September 4, 2012 in New York City. As of Tuesday, yellow taxis may begin charging more following an approved fare increase for riders. Taxi rates have remained virtually unchanged since 2006 and will now rise by an expected 17 percent. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

In timpul unei vizite recente intreprinse in New York City, Rick Santorum candidatul pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 2016 in SUA, a povestit la un post TV ca a fost martorul unei „convertiri” intr-un taxi.

Fericita intamplare a avut loc luni seara, potrivit relatarii lui Santorum, in timp ce se deplasa cu taxiul impreuna cu doi consilieri in partea vestica a Manhattan-ului.

Fost senator de Pennsylvania, Santorum a povestit ca se afla pe bancheta din spate, cand a observat ca soferul se uita insistent la el prin oglinda retrovizoare, relateaza The Blaze.

Te cunosc, esti Rick Santorum”, a spus taximetristul. „Da, eu sunt”, a raspuns acesta si l-a intrebat care este numele lui. Soferul, un barbat de culoare care traieste in Harlem, a spus ca il cheama Kenneth, este republican si apreciaza pozitia candidatului in legatura cu familia.

„Intamplator”, unul din cei doi consilieri care erau cu Santorum, pe nume Richard, este pastor. Acesta s-a angajat intr-o conversatie cu Kenneth, intrebandu-l cu privire la credinta sa si ce crede despre Isus. Potrivit relatarii, soferul a raspuns ca „religia” nu este pentru el.

In acel moment Santorum a spus: „Richard. Te rog vorbeste cu el despre credinta crestina. Pastorul a inceput sa vorbeasca despre credinta noastra, credinta mea, credinta lui Richard. La sfarsitul calatoriei noastre cu taxiul, Richard l-a intrebat direct daca vrea sa il accepte pe Isus… si Kenneth a spus ca da”.

Santorum si-a incheiat povestirea cu urmatoarele cuvinte: „Acum stiu de ce am venit la New York. Ceea ce s-a intamplat cu acest om, e un castig pentru mine, e un rezultat foarte bun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.