Site icon Afirmativ

Un barbat a marturisit o crima comisa in urma cu 10 ani, desi nu fusese prins. Care a fost motivul

2ABF69DA00000578-0-image-a-1_1437562680992Un barbat din Marea Britanie care L-a acceptat pe Hristos in viata sa a decis sa se predea politiei si sa marturiseasca o crima comisa in urma cu 10 ani.

Merice Brown, un rezident din Leicester acum in varsta de 31 de ani a impuscat cu patru focuri de arma un om intr-un salon de coafura (frizerie) din Kennington, in anul 2005, cand avea 20 de ani.

Pentru ca nu a fost identificat nici un suspect la momentul respectiv, cazul a ramas nerezolvat pana in zilele noastre, cand Brown a intrat intr-o sectie de politie si a marturisit crima, relateaza Daily Mail.

Dupa ce l-a marturisit pe Isus Hristos si s-a nascut din nou, Merice Brown stia ca este vinovat si deoarece avea constiinta incarcata, a decis sa marturiseasca totul autoritatilor.

Incidentul a avut loc intr-o frizerie, Brown avand o altercatie cu un alt barbat. In urma luptei el a scos un pistol si a tras in cel cu care se luptase, dupa care a fugit si a ascuns arma pentru a nu fi descoperit.
Politia nu a fost in masura sa identifice vreun suspect, cazul fiind rezolvat 10 ani mai tarziu dupa ce Brown s-a predat, marturisind fapta. Un reprezentant al politiei a declarat ca acesta a avut o puternica mustrare de constiinta dupa ce l-a acceptat pe Isus in viata sa.

Dupa comiterea crimei, Brown nu putea trai in pace, viata lui de zi cu zi fiind marcata de remuscari si regrete, pana cand lumina a venit in viata lui prin acceptarea lui Isus.

In acel moment a luat decizia sa-si marturiseasca vina care nu-i dadea pace. Tribunalul l-a condamnat la 12 ani de inchisoare cu executare, dar acum Merice Brown are libertatea de care avea nevoie cu disperare sufletul lui: Libertatea in Hristos Isus!

Exit mobile version