Un alt mod de a concepe spațiul

Un alt mod de a concepe spațiul

Fără lumini de interior potrivite, oricât de interesant și cu gust ar fi amenajată o încăpere și oricât de speciale ar fi decorațiunile care se află în ea, farmecul camerei se pierde. Când alegi sursele de lumină, trebuie să ții cont atât de funcționalitatea acestora, cât și de „efectul artistic”.

De aceea, este recomandat să alegi corpurile de iluminat care îți satisfac nevoile, dar care se potrivesc și în decorul camerelor. În funcție de tipul acestora, ele emană lumina pe întreagă suprafață a camerei sau doar într-o anumită zona.

Candelabru Kavos 0398 Alb, Auriu

Colecția Kavos face parte dintre noile colecții ale brandului Amplex.

Cu un look modern, și ușor de integrat în orice interior modern, colecția Kavos cuprinde pendule simple, duble, cu 4 , 6 și cu 8 surse de iluminat, pendule pe șină orientabile sau neorientabile, plafoniere, aplice, veioză și un lampadar, toate având ca element definitoriu tuburi cilindrice cu înălțimea 30-40 cm și diametru 6-8 cm.

Pendulele mari, cu 4, 6 sau 8 brațe au cilindri dispuși pe conturul unor pătrate, dreptunghiuri sau cercuri. Corpurile de iluminat Kavos sunt disponibile în două finisaje: negru+auriu și alb+auriu.

Stilul modern se definește prin simplitate, utilitate și bun gust. Acest lucru este valabil și în cazul corpurilor de iluminat potrivite pentru încăperile amenajate în acest fel. Persoanele care își doresc un decor inedit pot alege lustre, pendule sau chiar candelabre dintr-o combinație de metal și sticlă, cu design contemporan.

Navigând pe Internet, am găsit site-ul eOrion. Recunosc, mi-a atras atenția motto-ul „Be a light to the world”.

Candelabru Colossal SP15 Gri 81526, Ideal Lux

Candelabru clasic, în stil venețian, bogat ornamentat, cu brațele din sticlă suflată cu interiorul incolor și transparent, gri smoked sau culoarea fildeșului (ivory) și cu ramă metalică de susținere finisată crom, decorat cu elemente de cristal tăiate în formă de lacrimă.

Pentru un look rafinat, lanțul este imbrăcat în catifea gri. Colecția Colossal are 3 variante de culori: culoarea fildeșului (ivory), gri, sau incolor și transparent. Se integrează ușor în interioarele clasice sau fusion și se poate amplasa deasupra mesei în sufragerie sau bucătărie, în dormitor.

Colecția Colossal cuprinde 3 modele de candelabre și o aplică cu 2 brațe. Colecție clasică, în stil venețian, bogat ornamentată, care te va cuceri imediat prin echilibrul formelor, al proporțiilor și culorilor delicate.

Iluminatul contribuie în mod determinant la realizarea primei impresii, la definirea atmosferei, a stilului și garantează utilizarea spațiilor interioare și exterioare în condiții de siguranță. În plus, poziționarea inteligentă a mai multor corpuri de iluminat este decisivă în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și plăcut, primitor.

Lumina, prin putere, intensitate și culoare, poate transforma orice încăpere sau spațiu exterior, făcând diferența dintre monoton și special. În plus, o bună selectare și aranjare a corpurilor de iluminat ne poate influența simțitor starea de spirit.

În oferta eOrion am descoperit, la cel mai bun raport calitate-preț, produse din toate categoriile și pentru toate necesitățile, precum corpuri de iluminat decorative, corpuri și accesorii pentru iluminat interior și exterior, dar și materiale electrice și automatizări.

Aplică modernă Edison 01-1575 Smarter

Aplică pentru interior, structura din metal vopsit negru cu detaliu finisat cupru antichizat, dispersor din rețea metalică cuprata.

Sute de modele de corpuri de iluminat decorative interioare (candelabre, lustre, aplice, plafoniere, veioze, spoturi, etc), corpuri de iluminat decorative exterioare (stâlpi, felinare), produse pentru iluminat birouri și spații comerciale (proiectoare, corpuri încastrate, suspendate sau cu montaj pe șină), iluminat tehnic (industrial, arhitectural, de siguranță, etc), surse de iluminat LED (becuri LED), prize, întrerupătoare, aparataje electrice, tablouri și prize industriale, cabluri, conductori și alte materiale și accesorii electrice.

Stâlpișor pentru exterior IP 23, Bremen 9953 Smarter

Stâlpișor pentru exterior, corp din aluminiu turnat sub presiune, finisaj negru cu patina aurie, dispersoare din sticlă ornamentală cu efect bule de aer.

Contact

Orion & GDS Electric SRL

RO6658880, J24/2265/94

Baia Mare, Bd. București 108

tel: 0744 33 14 14

mail: info@eOrion.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.