Uimitoarea transformare a unui preot hindus: dintr-un om rau si egoist care-si batea sotia, predicator al Evangheliei lui Isus

hindus
Jaganadham a fost un preot hindus inainte de a-L cunoaste pe Hristos.

El marturiseste ca era un om rau si egoist: „Am trait in viata doar pentru mine. Am fost rau cu sotia mea si am batut-o pana cand ea m-a parasit si a incercat sa se sinucida, dar fara a reusi.

Apoi, intr-una din zile, un pastor a venit in satul in care locuia. S-au intalnit in timp ce mergeau pe jos pe acelasi drum, consemneaza Vision Nationals.

In timp ce mergeau pastorul i-a spus ca nu va reusi sa-si puna ordine in viata daca va continua sa citeasca numai scripturile hinduse si i-a dat o Biblie.

Nu stiam ce sa cred, nu stiam daca acest Dumnezeu era real sau nu. Eu cunosteam si respectam toate scripturile hinduse, dar dupa ce am citit Biblia, inima mea s-a schimbat”.

Jaganadham a continuat sa se intalneasca cu pastorul timp de 100 de zile, iar la sfarsitul acestei perioade si-a marturisit credinta in Isus Hristos, iar inima lui era plina de pace.

Multi oameni au vazut o schimbare la el, inclusiv sotia lui. Din cauza acestei schimbari, ea s-a intors la el si dupa un timp a devenit slujitoarea lui Isus. Sotia lui era considerata stearpa, dar impreuna s-au rugat, iar Isus i-a binecuvantat cu 3 fii si o fiica.

Ulterior Jaganadham a avut o viziune in care predica tuturor, si tinerilor si batranilor. El a inteles astfel ca Dumnezeu il cheama pentru lucrare. Impreuna cu sotia sa, Jaganadham a plantat doua biserici.

In prezent Jaganadham este pastor si impreuna cu sotia sa participa la lucrarea Domnului, predicand Evanghelia in diferite locuri si plantand biserici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.