Trezirea! Domnul Iisus revine curand

Trezirea! Domnul Iisus revine curand…

Trezirea! Domnul Iisus revine curand

Ce linistiti stam! Ne vedem fiecare de treburile noastre… si ce ne mai doare cand unii frati sufera…ne doare pentru buzunarul nostru…”Of, iar trebuie sa le dam ceva…Da’ noua cine ne da?”

Cine? Domnul Iisus, de la El vin toate binecuvantarile, familia, copiii, sanatatea din trup, bunastarea, serviciul bun, locuinta, masina, benzina, da, de la El! Numai mandria urla in noi: noi am realizat totul!

Nu avem nimic, fratilor, toate ne-au fost date, prin bunatatea Lui! Sa vedem cu ce plecam de pe lumea asta, daca noi suntem mari si tari. El ne cheama la pocainta si la fapte bune, da, El, Iisus!

Alooo, trezirea! Vine Domnul Iisus! Nu-L va interesa cat de bine am dus-o, de cate ori am venit si am dormit pe un scaun in biserica, de cate ori am dat ceva din obligatie, si multe lucruri facute in viata din complezenta, ci doar inima noastra si dragostea din ea.

Am avut noi dragoste pentru cineva? Am facut ceva din toata inima ? Fara sa asteptam nimic in schimb? Ne-a parut rau de nelegiuirile noastre? Am plans pentru ele? Ne-am dorit din toata inima sa fim curati? Sa ne putem inchina inaintea Lui cu o inima curata?

Imi spun mie mai intai: vreau sa fiu pregatita. El vine curand! Nu stiu cand vine, doar Tatal din ceruri stie, dar vreau sa spun tuturor: Fiti gata, Domnul Iisus revine. Cand nu ne vom astepta, cand nici nu vom gandi.

Si imi puteti spune ca am innebunit, ca vorbesc prostii, dar prefer sa repet ceea ce Biblia spune, decat sa alimentez oamenii cu nimicuri. Si daca El vine, tu in ce parte vei fi? Prefer sa Il cred pe El!

Amin!

Autor: Dana Dobre

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.