Acasă » Transformare miraculoasa a unui cersetor dependent de droguri: cum a ajuns sa predice Cuvantul lui Dumnezeu

Transformare miraculoasa a unui cersetor dependent de droguri: cum a ajuns sa predice Cuvantul lui Dumnezeu

CNAxD7lU8AACxteUn barbat din Brazilia care l-a intalnit pe Isus pe cand era cersetor si dependent de droguri, impartaseste acum Cuvantul lui Dumnezeu si ajuta persoanele fara adapost, cu hrana si imbracaminte.

José Eduardo da Silva a fost un cersetor, a trait pe strazile orasului Porto Alegre si influentat de anturajul prietenilor a devenit dependent de droguri inca de la 17 ani.

La 30 de ani, dupa ce a trait ca un cersetor si a cunoscut lumea pierduta a celor care se drogheaza, el se lupta pentru salvarea oamenilor care traiesc pe strada, in conditii inumane.

Recent, da silva a acordat un interviu unei publicatii autohtone, in care a relatat experienta lui de viata.
„In urma cu doi ani eram foarte slab, aveam parul lung si nespalat, mergeam descult si aveam hainele rupte si murdare. Nimeni nu putea suporta sa stea langa mine, nici macar alti cersetori”, a spus el.

El l-a intalnit pe Hristos cand a participat la un program de asistenta sociala organizat de o biserica din partea de sud a orasului. „Am vazut ca dadeau mancare oamenilor care locuiesc pe strada. M-am dus si eu, am primit o farfurie de supa si am ascultat cu atentie ceea ce spunea pastorul aflat in mijlocul oamenilor de pe strada. Nu am inteles ceea ce spunea, asa ca m-am prezentat si am cerut ajutor la biserica, pentru a cunoaste mai mult despre ceea ce vorbea pastorul”, a marturisit fostul cersetor.

Jose Eduardo este convins ca recuperarea lui se datoreaza credintei in Isus Hristos. Marea schimbare din viata lui i-a starnit dorinta de a ajuta pe altii care trec prin aceeasi situatie prin care a trecut si el.

„Cersetorii sunt invizibili pentru societate; oamenii trec pe langa ei si nu-i vad ca pe o fiinta umana. Fiind unul dintre ei, stiu cat de mult conteaza sa le acorzi atentie”, explica el.

In urma cu un an, Eduardo a initiat un proiect pe care il desfasoara impreuna cu biserica: El gateste si distribuie hrana pentru aproximativ 20 de oameni ai strazii, predica Evanghelia si se roaga pentru cersetori si dependentii de droguri.

„Pe viitor vreau sa ajut copii aflati in saracie extrema, pentru ca ei sunt viitorul omenirii. Atunci cand vor creste, ei isi vor aminti de acest gest de afectiune primit in trecut, care le-ar putea schimba in bine cursul vietii”, spune Eduardo.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.