2 Timotei 3,1-5: „Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu, avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea. Departeaza-te de oamenii acestia”.

Faptul ca traim vremurile din urma si Cuvantul lui Dumnezeu se implineste slova cu slova este evident pentru toti cei ancorati in Scripturi, intrucat putem observa cu ochiul liber, la o analiza succinta a evenimentelor care se petrec in jurul nostru, ca de la o generatie la alta standardul moral scade, lucruri la care nici nu puteam gandi anterior, fiind acceptate astazi cu usurinta si chiar legiferate.

Surpizele nu inceteaza sa apara pe domeniul legislativ in Europa, cat si in lume. Astfel, dupa casatoriile intre persoane de acelasi sex, pe scena din ce in ce mai dezinvolta legislativa apare nudismul. Desi exista inca multe tari in lume in care practicarea acestuia aduce dupa sine amenzi, al treilea oras ca marime al Germaniei, Munchen, a legalizat nudismul.

Rezidentii acestuia vor beneficia de sase spatii speciale pentru nudisti in timpul sezonului cald. Localnicii si turistii care doresc sa „se bucure” de soare goi pusca, pot face acest lucru fara sa fie amendati de acum inainte.
Singura conditie este sa renunte la haine in public doar in cele sase zone speciale desemnate de primaria Münchenului. Cele sase „Zone Urbane pentru Nudisti” sunt localizate in parcuri, oferind intimitate doritorilor, dar si acces usor, fiind foarte aproape de centrul orasului. Una dintre acestea este situata la doar zece minute de piata centrala a orasului.

Zonele au fost introduse dupa ce legislatia in ceea ce priveste nudismul in orasul bavarez au „expirat” anul trecut, ceea ce a facilitat introducerea noilor reglementari. Decizia luata de edilii din capitala Bavariei nu este o surpriza, germanii fiind recunoscuti in toata lumea ca mari amatori de nudism.

”In Germania faptul ca stai dezbracat in public nu este un motiv de rusinare pentru germani, parcul este numit Gradina Engleza din cauza pomilor de aici, nu ca o ironie la adresa britanicilor, un popor mai pudic.”, scrie in Forbes.
”De fiecare data cand vremea e potrivita pentru plaja, persoane de toate varstele si marimile ies in parc in costumul lui Adam. Este considerata drept o escapada perfecta, iar astmosfera este mereu relaxata. Aici se simte o tendinta puternica de a abandona presiunea orasului si de a te intoarce la natura”.

Sursa foto: tvl.ro

Mai citeste si:

Un pastor american avertizeaza ca seria de 4 „luni insangerate” anunta un eveniment catastrofic

Marturie emotionanta a lui Chuck Norris: „Pentru slava Ta, Doamne. Pentru gloria Ta!”