Traim cu totii sub acelasi cer, dar nu avem acelasi orizont

Traim cu totii sub acelasi cer, dar nu avem acelasi orizont

Traim cu totii sub acelasi cer, dar nu avem acelasi orizont

Stimati cititori, incheiem astazi o frumoasa etapa din existenta platformei digitale afirmativ.com.

Incepand cu prima postare, care a avut loc pe 8 aprilie 2013 si pana in prezent, redactia Afirmativ a incercat sa aduca la cunostinta cititorilor, cele mai noi si interesante stiri din sfera crestina mondiala.

De asemenea, a pus la dispozitia publicului poezii, interviuri, marturii, versete si puncte de vedere ale crestinilor din intreaga lume. Am avut pe platforma afirmativ chiar si un post de radio (Radio Afirmativ), care transmitea 4 ore zilnic predici si muzica crestina.

Suntem fericiti ca am reusit aceste performante, cu ajutorul lui Dumnnezeu. Ne bucura faptul ca un numar de oameni (Dumnezeu ii stie pe fiecare) s-au hranit spiritual si au privit mai adesea cerul, prin intermediul acestui site.

Paradoxal, in ultimii ani, odata cu dezvoltarea fara precedent a stiintei si tehnologiei, interesul oamenilor pentru acest gen de informatii a scazut considerabil. Marturie in acest sens, stau statisticile referitoare la accesarile privind materialele si literatura crestina.

Oamenii au devenit mai grabiti, mai nerabdatori si mai superficiali. Prefera sa aprecieze o poza pe care este trecut un verset biblic sau sa asculte o melodie crestina, decat sa citeasca un articol crestin muncit sau sa asculte o predica…

Prefera sa citeasca barfele din ziare, sa urmareasca cancanurile de la televizor, sau sa isi posteze „realizarile” pe internet, in loc sa studieze Biblia sau sa reflecteze asupra propriei existente.

Crestinismul are valori eterne

Aceasta stare de lucruri a fost profetita in Biblie: Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Isi vor intoarce urechea de la adevar si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite. (2 Timotei 4: 3-4)

Acestea fiind datele problemei, va informam ca afirmativ.com isi va schimba formatul. Valorile dupa care ne ghidam, vor ramane neschimbate, deoarece crestinismul are valori eterne. Subiectele, in schimb, vor fi altele si speram sa fie apreciate de cititorii nostri.

In concluzie, schimbam doar forma, nu si fundamentul.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani. Speram sa fim impreuna si de acum incolo.

Redactia Afirmativ

Foto: pixabay.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.