Young-people-make-waves-in-Fiji_bannerProiectul „World Changers” continua sa faca valuri in oceanul Pacific, unde 134 de credinciosi au fost botezati pe data de 19 aprilie in 3 locatii din insulele Fidji.

Evenimentele au fost planificate de catre liderii Asociatiei Studentilor Adventisti, in colaborare cu pastorii locali ai bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din aceasta tara si Departamentul de Misiune a Tinerilor Adventisti din Fidji.

Pastorul Leone Tabuna, referindu-se la evenimentul care a avut loc, a declarat ca a fost „foarte impresionat de planurile facute si puse in practica de tinerii adventisti”.

La scoala adventista Vatuvonu unde a oficiat Pastorul Maveni Kaufonga, directorul de tineret al Uniunii Trans-Pacific si-au predat viata Mantuitorului un numar de 31 de elevi.

Alti 31 de credinciosi au fost botezati la Lautoka in prezenta directorului asociat al Departamentului de Tineret Southern Pacific (SPD Youth ministries), Litiana Turner, in timp ce Dr. Kross a fost prezent in satul Wainibokasi, unde au fost botezate 72 de persoane.

Noilor convertiti le-au fost inmanate Biblii si un set de materiale ale proiectului „World Changers”, fiind invitati sa participe la „urmatorul val al schimbarii” pentru Isus Hristos.

Sursa: record.net.au