You are currently viewing Teroarea numita Statul Islamic: patru copii crestini ucisi prin decapitare

Teroarea numita Statul Islamic: patru copii crestini ucisi prin decapitare

Nu peste tot oamenii isi manifesta credinta fara probleme si merg linistiti in adunari. Scene de cosmar sunt traite zi de zi de locuitorii oraselor din Orientul Mijlociu.

Persecutiile si crimele impotriva crestinilor se intensifica alarmant in intreaga lume. Prin puterea credintei, patru copii au ales sa moara. Ei erau incredintati ca Isus ii va readuce la viata in Imparatia Lui. Multi se leapada de Hristos fara niciun motiv, fara nicio opresiune.

Teroristii de la ISIS i-au pus pe patru copii crestini sa aleaga intre convertirea la Islam sau moartea prin decapitare. Copiii L-au ales fara sovaiala pe Hristos.

Andrew White, un preot anglican, cunoscut ca „Vicarul din Bagdad”, a povestit un episod cutremurator care ne arata ce teroare au de infruntat crestinii in orientul Mijlociu si ce forta de credinta au: «Teroristii le-au zis copiilor: „Spuneti ca il veti urma pe Mahomed!”»

Raspunsul celor patru copii, amenintati cu deapitarea, este uluitor. Parintele White povesteste cu lacrimi in ochi:
«Copiii, cu toti sub 15 ani, au spus: „Nu, noi il iubim pe Yesua (numele irakian al lui Isus), dintotdeauna L-am iubit pe Yesua, intotdeauna L-am urmat pe Yesua, iar Yesua a fost intotdeauna cu noi” »

Teroristilor nu le-a venit sa-si creada urechilor si au repetat cererea. Micutii s-au tinut tari si nu au cedat. Iar teroristii le-au taiat copiilor capetele.

Tot parintele White povesteste un alt episod groaznic: un parinte fortat sa-l marturiseasca pe Mahomed, ca sa nu-i fie ucisi copiii. Ulterior, l-a intrebat plangand pe preot: „Crezi ca Isus ma mai iubeste?”

Parintele White a primit el insusi numeroase amenintari cu moartea, dar nu a renuntat la misiunea sa de a-i ajuta pe crestinii din Orientul Mijlociu. Pana acum, peste 250.000 de crestini au parasit nordul Irakului, refugiindu-se din calea terorii ISIS.

„Era un loc mai sigur, dar intr-o zi a venit ISIS… Au haituit oamenii, au ucis o sumedenie, le-au ciopartit copiii in două, le-au taiat capetele…”

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.