Termeni si conditii

Termeni si conditii

• Site-ul Afirmativ.com si continutul sau sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania.

• Toate drepturile apartin Afirmativ.com. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uz personal sau non-comercial, indeplinind conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Conditii de preluare a articolelor de pe site

1. Preluarea de informatii de pe site-ul afirmativ.com catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre asociatiile si codurile de conduita jurnalistica si de legislatia din acest domeniu.

2. In mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea integrala a articolelor si informatiilor se poate realiza doar in conditiile unui acord incheiat cu detinatorul drepturilor. Aceasta se poate face printr-un contract semnat de ambele parti.

3. Preluarea la liber a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de „revista a presei” sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei.

Site-urile web care preiau informatii de pe site-ul afirmativ.com vor cita sursa informatiei cu link catre site, dupa cum urmeaza: in textul stirii, se va mentiona expres ca sursa informatiilor este Afirmativ (ex.: „potrivit Afirmativ”, „informeaza Afirmativ” sau orice alta formula echivalenta), iar in ultimul paragraf al stirii se va preciza „Integral pe afirmativ.com” (sau orice alta formula echivalenta), cu link catre articolul intergral pe afirmativ.com.

In cazul in care materialul este preluat de Afirmativ de la terti furnizori de informatii, se va mentiona si aceasta sursa.

4. Afirmativ.com ofera acces liber la acest site, singura conditie fiind cunoasterea si indeplinirea regulilor care trebuie respectate.

5. Afirmativ.com nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Afirmativ.com nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. Nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Afirmativ.com.

6. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Afirmativ.com sau colaboratorii sai.

7. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Afirmativ.com sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la azsafirmativ@gmail.com, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

8. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in acesti termeni si conditii. Aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

9. Pe site-ul Afirmativ.com pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Afirmativ.com si orice publicare se face pe propriul risc.

10. Afirmativ.com isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment.

***

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Termeni

  1. Ce nu inteleg la acest site de ce nu aveti o pagina de contact? poate cineva vrea sa va transmita un gand bun dar nu prea are cum neavand posibilitatea…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.