Tensiuni in intreaga lume: Lideri politici si religiosi sustin ca ar putea fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial

Tensiuni in intreaga lume: Lideri politici si religiosi sustin ca ar putea fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial

maxresdefaultPoate parea neverosimil, dar politicieni proeminenti si lideri religiosi de pe intreag mapamondul sunt convinsi ca evenimentele extreme care au loc in toata lumea, ar putea fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial.

Recentele atacuri teroriste de la Paris soldate cu mai multi morti si raniti, situatia alarmanta din Orientul Mijlociu si amenintarile zilnice, au creat o stare de tensiune pe intreaga planeta.

Vaticanul, prin liderul sau Papa Francisc, a declarat recent ca atacurile statului islamic asupra lumii civilizate reprezinta o „declaratie de razboi”, relateaza Actualidad Cristiana.

La randul sau, Barack Obama, presedintele SUA, a spus despre ISIS ca reprezinta un „cancer” si „o amenintare globala” si a cerut tarilor din intreaga lume sa faca o alianta globala impotriva terorismului.

De asemenea, regele Iordaniei a declarat ca civilizatia umana este in pragul razboiului: „Ne confruntam cu al treilea razboi mondial impotriva umanitatii”. Abdullah solicita la randul lui un plan de lupta al comunitatii internationale impotriva terorismului.

Aceste evenimente ne amintesc de cuvintele Domnului nostru Isus Hristos, care a avertizat despre semnele revenirii si a sfarsitului veacului acesta:

Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.” Matei 24:6-8

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “Tensiuni in intreaga lume: Lideri politici si religiosi sustin ca ar putea fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial

  1. Tensiuni in intreaga lume: Liderii politici si relogiosi ar dori sa fie inceputul celui de.al treilea razboi mondial….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: