56591bde18a58World Impact Ministries (WIM) a primit o veste devastatoare cu cateva zile in urma. Un grup de teroristi a intrat prin efractie la postul de televiziune crestina Gawahi din Karachi, Pakistan si au incendiat birourile.

Echipa postului de televiziune tocmai incheiase filmarile la un program special de Craciun si a parasit studiourile de inregistrare in jurul orei 1.00.

Potrivit politiei, teroristii au intrat in cladire in jurul orei 3.00 dimineata, au turnat substante inflamabile, au pus foc si apoi au parasit cladirea cuprinsa de incendiu.

William Sarfraz, reprezentantul WIM si totodata director al televiziunii Gawahi a declarat ca el si intregul personal au fost devastati de eveniment, dar recunoscatori ca nimeni nu a fost ranit, relateaza Charisma News.

In urma incidentului, se parea ca productia si transmisia programelor canalului trebuia sa se opreasca. In mod miraculos insa, Dumnezeu avea alt plan.

Cel mai mare trust de televiziune pakistanez „Geo TV”, a intins o mana de ajutor canalului crestin, sustinand cu logistica si echipament continuarea transmisiunilor.

Incurajat de aceasta neasteptata sustinere, Sarfraz a anuntat: „Intreaga echipa redactionala, sotia mea si cu mine suntem mai hotarati decat oricand sa ducem cuvantul Evangheliei la milioane de oameni prin intermediul mass-media.

Iata cu adevarat o veste buna. Dupa cinci zile de la actul terorist, Gawahi TV emite 24 de ore timp de 7 zile pe saptamana in cel mai mare oras musulman din lume.

Teroristii au dat foc la mobilier, echipament, birouri, cladire, dar in ciuda focului, mesajul Evangheliei merge mai departe.