Read Time:2 Minute, 23 Second

Tăcerea complice

Am auzit mereu spunându-se că tăcerea este de aur. Vreți să vă spun părerea mea sinceră? E una dintre cele mai mari tâmpenii… mai ales la nivel social! Cele mai mari abuzuri și cele mai mari orori s-au întâmplat datorită tăcerii.

În momentul în care vezi situația din jurul tău și alegi să taci, automat devii complice la ceea ce se întâmplă. Ești parte a evenimentelor care se petrec… Poate nu-ți place ceea ce auzi acum, dar fiecare dintre noi avem o responsabilitate socială. E ca și cum am fi pe o corabie în mijlocul oceanului. Dacă tu vezi că nava se îndreaptă într-o direcție greșită și taci… atunci moartea celorlalți marinari apasă asupra ta…

Tăcerea e valabilă doar în religie. În momentul în care începi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă duhovnicească, începi să realizezi că este imposibil să comunici acea experiență. E ceva pur personal și netransmisibil. Dar la nivel social lucrurile nu stau deloc așa.

Religia e ceva personal; între tine și Dumnezeu. Societatea e ceva diferit. Tăcerea e deja ceva care produce consecințe asupra celorlalți. Nu ai voie să taci atunci când lucrurile merg rău!

Lipsa aceasta de reacție a majorității covârșitoare a oamenilor la ceea ce se întâmplă acum, împinge întreaga umanitate la dezastru. Vedem cu toții cum o mână de indivizi ciudați preiau controlul planetei pas cu pas… Totul se digitalizează, pentru a ușura controlul fiecărui individ în parte. Iar cei mai mulți oameni tac.

Consecința tăcerii

Se impun tratamente medicale obligatorii. Practic vorbind, se instituie un control asupra propriilor noaste corpuri. Iar cei mai mulți oameni tac. Sunt generate artificial crize economice și războaie, pentru a fi creeate condiții mizere de trai… pentru că oamenii aflați în dificultate sunt mai obedienți.

Cu toții vedem asta… dar numai o mână de rebeli țipă… și sunt etichetați drept „teoreticieni ai conspirației” pentru asta. Se minte oribil și vizibil la nivel guvernamental și mediatic. Iar cei mai mulți oameni tac.

Lumea întreagă se scufundă în demența ideologiei de gen sau a devianței comportamentale. Iar cei mai mulți oameni tac. Planeta întreagă o ia razna. Iar cei mai mulți oameni tac.

Chestia asta nu mai merge! Buboiul tăcerii s-a umplut… și până la urmă fie se va sparge violent, fie va duce la o moarte lentă și chinuitoare a societății umane. Durere va urma în ambele cazuri.

Cu cât lăsăm situația asta bolnăvicioasă a societății să evolueze mai mult, cu atât mai dureroase vor fi consecințele. Nu ridicați glasul acum… nu vă împotriviți acum… atunci așteptați-vă la chinuri teribile pe viitor! Fără supărare…

PS Oh… și am o veste proastă pentru tăcuți; nici măcar rațiunea religioasă nu vă mai salvează. Dumnezeu însuși vă va întreba de ce ați tăcut și nu v-ați împotrivit. Nici pe lumea cealaltă nu scăpați de consecința tăcerii voastre… Să fie clar!

Sursa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Neînțeleasa parabolă (2) Previous post Neînțeleasa parabolă (2)
Natura umană Next post Natura umană