Sute de politisti isi predau viata lui Hristos intr-o cazarma a politiei din Uganda


Sute de politisti au decis sa-si dea viata lui Hristos in urma predicii unui pastor la o cazarma a Politiei Ugandeze.

Pastorul Samuel Kasigwa, a participat la sectia de politie unde a predicat Evanghelia la peste 4.800 de ofiteri de politie. El a fost invitat sa vorbeasca in ultima zi de instruire a unei noi promotii de ofiteri, cu cateva zile inainte de absolvire.

Evenimentul a avut loc la Scoala de Politie Kabalye din districtul Masindi. La final, pastorul Kasigwa a declarat ca „sute de tineri si-au dat viata lui Iisus si L-au acceptat ca Domn si Mantuitor personal”.

„Domnul mi-a deschis o usa pentru a impartasi Cuvantul acestor tineri. Cateva sute l-au acceptat pe Hristos. Va multumesc pentru toate rugaciunile si sprijinul dumneavoastra. Multumesc Iisuse!”, a spus pastorul.

Kasigwa a mentionat intr-o declaratie catre Uganda Christian News ca le-a vorbit tinerilor chestiuni legate de integritate, onestitate, fidelitate, supunere, economie, evitarea relatiilor sexuale inainte de casatorie si mai ales despre viata vesnica alaturi de Iisus.

„Viata acestor tineri nu va mai fi niciodata aceeasi”, a spus pastorul. „Prezenta lui Dumnezeu a fost remarcabila”.

Potrivit lui Ziwedde Abubaker, comandantului scolii de politie din Kibalye, 485 de tineri au fost instruiti ca asistenti ai inspectorilor de politie, in timp ce 4.324 au fost instruiti ca ofiteri de politie.

Foto: ugchristiannews.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.