Sub arsita soarelui, 1500 de persoane au fost botezate in El Salvador. Pana in iunie, vor fi infiintate 100 de biserici noi (Galerie foto)

Biserica Adventista din El Salvador a botezat 1.500 de persoane, dintre care 870 intr-o zi torida de Sabat.

Serviciul Divin a inceput devreme, pentru ca botezul planificat sa aiba loc inainte ca soarele sa inceapa sa dogoreasca prea tare.

Ted Wilson, prezent la eveniment, si-a inceput predica la 8.10, declarand totdata pentru Adventist Review ca “s-au luat toate masurile pentru a proteja oamenii de caldura insuportabila si de razele soarelui de la miezul zilei”.

“Hristos si neprihanirea Sa”, predica sustinuta de Presedintele Bisericii Adventiste Mondiale

Predica presedintelui Bisericii Adventiste Mondiale, s-a intitulat „Hristos si neprihanirea Sa”, iar publicul a fost prezent intr-o “catedrala” improvizata in aer liber al carei tavan era prevazut cu o retea de umbrele.

Umbrelele care i-au protejat pe oameni de razele soarelui, au fost imprumutate de la armata cu ajutorul adjunctului Procurorului General din El Salvador, care este adventist.

„A fost unul dintre locurile cele mai frumoase unde am predicat, cu vantul adiind si miscand umbrelele suspendate”, a spus Wilson. „M-am simtit ca si cum trebuia sa decolez spre cer in orice moment!”, a adaugat el.
Cei 520 de candidati la botez au intrat in apa inainte ca temperatura sa atinga valoarea zilei prognozata la 34 grade C, sub un cer senin.

Alte 350 de persoane au fost botezate in Sabat dupa-amiaza, in partea estica a El Salvador-ului, care este cea mai mica si cea mai dens populata tara din America Centrala, cu aproape 7 milioane de oameni care traiesc pe 21.044 km patrati.
Ceilalti 630 de noi membri au fost botezati la inchiderea intalnirii de evanghelizare. Liderii bisericii locale au stabilit ca obiectiv infiintarea a 100 de noi congregatii in intreaga tara pana in iunie 2015. Biserica Adventista a inregistrat un numar de 197.974 membrii la sfarsitul anului 2014, in tara functionand de asemenea, 25 de scoli.
El Salvador este a doua tara dintr-un turneu de sase tari pe care Ted Wilson il intreprinde pe teritoriul Diviziei Inter-Americane a Bisericii Adventiste. Ted Wilson a laudat pe Dumnezeu pentru binecuvantarile Sale asupra bisericii din El Salvador.

Sursa: adventistreview.org

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.