Stai departe de persoanele toxice!

Stai departe de persoanele toxice!

Stai departe de persoanele toxice

Este ușor să uiți cât de binecuvântat ești, atunci când te înconjoară oamenii toxici. Este ușor să uiți cât de capabil ești, cât de bun ești, cât de frumoasă este viața însă stai departe de persoanele toxice!

Este usor să uiți de calitățile tale atunci cand te înconjoară oameni nocivi. Este usor să uiți că ai o minte proprie și că alegerile îți aparțin. Că vocea ta contează.

Arată-mi anturajul tău…și îți voi arata viitorul tău. Îți voi arăta viitorul tău… pentru ca VIITORUL tău este o reflectare a ceea ce îți permiți în viața ta acum.

Oamenii toxici nu sunt neapărat oameni răi. De obicei, nu sunt TOXICI pentru TOȚI ceilalți. Uneori sunt doar oameni care nu sunt buni pentru TINE. Alteori sunteți amândoi toxici, unul pentru celalalt…pentru că nu sunteți compatibili…

Cum poti să faci față toxicității fără să devii și tu toxic?

Dacă stai în jurul oamenilor bolnavi tot timpul, bunul simț îți va spune că este doar o chestiune de timp până te vei îmbolnăvi și tu.

Așa se întâmplă și când te afli în mijlocul oamenilor nocivi. Te infectează cu negativitatea lor și te îmbolnăvesc! Te fac să te îmbolnavești de negativitate.

Îți fac rău și te obosesc. Te fac să te îmbolnăvești de toate, inclusiv de tine și de viața pe care o trăiești.

Dacă vrei să îți ușurezi viața, să fie plăcută și frumoasă… iar prietenii te împiedică, atunci…ai de ales!

Poți alege să trăiești o viață în conformitate cu standardele tale… sau să trăiești o viață conform standardelor prietenilor…

Dacă oamenii care apar în viața ta nu te susțin, încurajează, sprijină, nu te ajuta să te dezvolți, atunci nu sunt buni pentru tine.

Nu te amăgi. Oamenii din jurul tău ar trebui să te facă să-ți fie mai ușor și mai bine, indiferent ce se întâmplă în viața ta.

Ia-ți un răgaz și gândește-te la oamenii cu care petreci cel mai mult timp. Cum te fac să te simți?

Aceasta este viața ta! Tu îți stabilești standardele!

Se spune că ești media celor 5 persoane cu care petreci cel mai mult timp. Deci cu cine petreci cel mai mult timp? Vrei să fii media acelor oameni?

Media bunătății lor? Media integrității lor? Media dorinței lor de a se perfecționa? Media celor care sunt la fel ca toți ceilalți? Sau poți să te descurci mai bine?

Sau credeți că sunteți capabili de mai mult? Emoții mai intense, așteptări mai mari, rezultate mai bune. Dacă da, atunci e timpul sa faci o schimbare!

Este ceva mai mult decât oamenii din anturaj… Sunt cărțile pe care le citești… Televizorul la care te uiți, sau nu… Sunt oamenii pe care îi asculți… Lucrurile și ideile pe care alegi să le crezi…

Orice ai consuma, te va consuma. Orice ai permite în viața ta devine viața ta. Trebuie să fii exigent cu tot și cu toți cei pe care îi primești în viața ta.

Dacă stai cu oameni care nu au standarde… NU ai STANDARDE!

Dacă vrei să ridici nivelul vieții tale … RIDICĂ-ȚI STANDARDUL și crește calitatea persoanelor cu care îți petreci timpul.

Este alegerea ta! Aceasta este viața ta! Îți stabilești singur standardele! Stai departe de persoanele toxice!

Dacă alegi în viața ta oameni fără morală, mai devreme sau mai târziu nu vei avea nici o morală.

Dacă alegi să te împrietenești cu oameni lipsiți de respect, ce spune asta despre tine?

Dacă alegi să te împrietenești cu oameni care nu sunt buni cu alți oameni, ce spune asta despre tine?

Dacă alegi în viața ta oameni care acționează într-un mod care este împotriva valorilor tale – atunci și tu vei merge fără îndoială împotriva propriilor valori.

Dacă alegi să te alături cu oameni nesiguri – este doar o chestiune de timp până când și tu vei fi in derivă.

Dacă alegi să stai alături de oameni fără ambiție și fără dorința de a se perfecționa – crezi că ai VREO șansă cât de mică de a-ți îmbunătăți viața?

TREBUIE să alegi cât mai bine

Trebuie să te înconjori de oameni care îți fac bine. Oameni care te aduc la standarde mai înalte. Oameni care au de fapt STANDARDE. Oameni care sunt BUNI CU OAMENII.

Nu spun că asta e ceva ușor. Este una dintre cele mai dificile decizii pe care trebuie să le luăm ca ființe umane…

Nu poți să-ți irosești timpul cu oameni toxici și să aștepți să trăiești o viață grozavă.

Nu îți poți permite să petreci timpul vieții cu oameni TOXICI și să aștepți să fii FERICIT. TREZEȘTE-TE!

Alege persoanele care te pot duce la un standard mai ridicat. Oameni adevărați. Oameni sinceri. Oameni integri. Oameni buni.

Alege cu chibzuință anturajul. Nu fi superficial ca majoritatea oamenilor. ALEGE. Și mai ales, alege cu înțelepciune.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.