Read Time:3 Minute, 58 Second

Șosete scurte, colorate și vesele!

În speranta ca îi voi găsi perechea, am păstrat un an de zile o șosetă la care țineam foarte mult. Sapatămâna trecuta am aruncat-o. Dupa două zile, i-am gasit perechea.

Oh, Doamne, cât suntem de firești…ce mai ținem la lucrurile pe care le putem înlocui ușor… Căci, deh, de unde vine vorba aceea cu schimbatul ca pe șosete a anumitor lucruri?

Sfatul meu este următorul: Cumpără-ți șosete de firmă pentru zilele când intri în casele celor bogați. Sigur se vor uita la câlcâie. Dacă pantofii nu sunt de firmă, măcar să impresionăm cu șosetele.

Tot umblând pe marele Internet, am găsit firma Ciserom, de la care puteam comanda online șosete foarte faine, mie îmi plac șosetele scurte în mod deosebit.

Bineînțeles că am navigat pe site, mi-a atras atenția faptul că această companie are o diversitate de produse, care mai de care mai atrăgătoare. Și de ce să comand 2 perechi de șosete doar? Mai mare deranjul! Când pot achiziționa un set de 14 perechi! Rezistente si frumoase, realizate din bumbac de înaltă calitate, șosete ideale pentru încălțămintea sport.

.

Și dacă se apropie sezonul rece, mă gândesc că ar fi o surpriză plăcută să-i cumpăr fiului meu cel mic o cutie de șosete, care conține 8 perechi foarte frumoase. Aceste şosete sunt specifice Crăciunului, flauşate în interior, din bumbac moale şi călduros. Sunt tricotate sub formă de tub oferind posibilitatea să formăm călcâiul şosetei la înălţimea dorită de fiecare.

Păi cu atâtea oferte, să mă mai plâng că am rătăcit o biată șosetă? Poate că era și timpul să le înlocuiesc cu altele de foarte bună calitate, de la Ciserom.

Și câteva informații despre firmă, e o adevărată poveste!

Povestea CISEROM începe în 1927, când Gustav Bahner din Liechtenstein, un cartier al orașului Oberlungwitz din Germania de Est, înființează la Sebeș o mică fabrică de ciorapi, pe nume G.B.L.

În anul 1928 GBL preia Uzinele Textile Românești.Noua fabrică este dotată cu o varietate mare de maşini de tricotat pentru producţia de ciorapi de matase,bumbac sau lână şi lenjerie de corp iar pentru punerea in functiune a utilajelor, au fost adusi specialiști din Germania, din orașul natal al lui Gustav Bahner, Oberlungwitz, localitate care avea o tradiție veche în construcția de mașini de tricotat ciorapi încă din 1731.

În anul 1944 fabrica trece în patrimoniul statului, continuând , însă, producția de șosete și textile, atât pentru România, cât și pentru export.

Între anii 1946-1954, sub administrare sovietică, fabrica se va numi TEBA (de la Textila Banat), nume încă folosit în zilele noastre de către cei mai vârstnici din zona Sebeș.

Preluată apoi drept intreprindere română de stat sub numele “Fabrica de ciorapi si tricotaje Sebeșul” în perioada 1954-1987, fabrica noastră s-a modernizat și specializat doar pe producția de ciorapi, ajungând la o capacitate de 40 de ori mai mare, cu de 6 ori mai mulți angajați decât la începuturile ei, culminând cu 176.000 de perechi produse pe zi în 1989.

CISEROM

Din anul 1990, fabrica se numește CISEROM (Ciorapi-SEbeș-ROMânia) incepand cu anul 1995 firma se privatizeaza si incepe un program amplu de modernizare a atelierelor cu mașini electronice de tricotat ciorapi fapt care a dus la câștigarea de noi clienți și expansiunea produselor atât pe piața internă cât și pe cea externă.

Calitatea și experiența de 90 de ani sunt factorii care diferențiază CISEROM de competitori, într-un mediu concurențial acerb.

Am reușit această performanță și suntem mândri pentru titulatura “Cel mai Promițător Brand Românesc” și alte premii care ne certifică eforturile.

Compania are astăzi o producție anuală de 10 milioane perechi de șosete și exportă 30% dintre acestea în țări precum Germania, Italia și Franța, cu care menține relații durabile încă din anii 60-70, dar a câștigat și piețe noi, precum Irlanda, Elveția, Spania, Grecia, Austria, țările Baltice și SUA.

În ceea ce privește piața internă, deținem două magazine proprii în orașul Sebeș și suntem prezenți nu doar în magazinele cu specific textil și magazinele de cartier, ci mai ales în majoritatea rețelelor mari de hypermarket-uri (Carrefour, Selgros, Kaufland, Metro, Auchan, DM Drogerie, Romania Hipermarche, Hervis Sport) și am dezvoltat un magazin online propriu, conform trendurilor internaționale.

Șosetele CISEROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, deceniile de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, CISEROM încearcă în prezent să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atenție sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice. Un sortiment variat de peste 150 produse pentru bebeluși, copii și adulți, ajungând la peste 2000 de repere distincte, acoperind cele mai rafinate gusturi în materie de șosete.

Contact

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un sejur de vis în Egipt Previous post Un sejur de vis în Egipt
Mobilier de baie cu iz italian Next post Mobilier de baie cu iz italian