Sofer crestin acuzat in CanadaSofer crestin acuzat in Canada. Un conducator auto crestin a refuzat sa conduca un autobuz pictat in culorile curcubeului. Pictura promova celebrarea „Gay Pride” din orasul Calgary, Canada.

Jesse Rau, sofer la compania de transport public din oras, a fost in ultimele zile subiectul a nenumarate acuzatii, deoarece a refuzat sa se supuna ordinului de a conduce un „autobuz gay”, care promova celebrarea acestui grup.

Simt ca oamenii din companie sunt acum impotriva mea, pentru ca le-am spus ca sunt crestin. Impartasesc valorile morale si spirituale crestine si nu voi renunta niciodata la ele”, a declarat Rau.

Festivalul gay se desfasoara anual in Calgary. Pentru a-l promova autoritatile au vopsit cateva autobuze in culorile curcubeului. Ei au inscriptionat de asemenea, data de desfasurare a acestei manifestatii.

Rau a declarat public ca prefera mai degraba sa renunte la munca sa, decat sa conduca unul dintre aceste autobuze. Daca ar face acest lucru, ar fi impotriva credintei crestine, a declarat el.

Eu sunt dispus sa sacrific totul si sa sufar pentru a apara ceea ce este corect„, a declarat el pentru CBC News. De asemenea Rau a spus ca ii place mult slujba sa ca sofer al companiei si nu are absolut nici o problema cu marea majoritate a oamenilor care lucreaza acolo.

Artur Pawlowski, pastorul lui Rau, a spus ca este mandru ca soferul, membru al bisericii in care pastoreste a avut curajul sa pastreze credinta si sa lupte pentru convingerile sale. Intotdeauna am incurajat membrii bisericii sa stea ferm si sa faca ceea ce trebuie„, a spus acesta.

Sursa: Acontecer Cristiano