Si traficantii se roaga: O sansa la mantuire prin Evanghelia lui Hristos

Si traficantii se roaga: O sansa la mantuire prin Evanghelia lui Hristos

traficantiUn fotograf de la Associated Press a surprins o poza in care un pastor se ruga pentru doi tineri, dealeri de droguri intr-un cartier periculos din Rio de Janeiro, Brazilia.

Unul din tineri lasa o pusca deoparte pentru a participa la rugaciune. Fotografia, care a fost luata de Felipe Dana, corespondent pentru Associated Press, ii surprinde pe cei doi dealeri care stau in fata pastorului, ridicand mainile pentru a primi rugaciunea.

Acesta este una dintre numeroasele imagini care surprind violenta din cartierele sarace din Rio de Janeiro, relateaza mass-media internationala.

Pastorul Nilton este un fost traficant de droguri care si-a schimbat viata dupa ce L-a acceptat pe Iisus. El este cunoscut si respectat de adolescentii si tinerii implicati in domeniul traficului de droguri.

Nilton se deplaseaza si in alte zone de mare risc, punandu-si in pericol viata pentru a proclama Cuvantul Evangheliei si de a-i ajuta pe baieti sa paraseasca aceasta cale a raului.

Rugaciunile tinerilor infractori reprezinta o imagine comuna la marginea orasului Rio. Multi lasa armele pentru cateva momente pentru a se ruga impreuna cu pastori si misionari ai bisericilor evanghelice, care incearca sa transmita un mesaj de speranta persoanelor implicate in actiuni antisociale.

Lucrarea de evanghelizare a bisericilor din Rio de Janeiro este facuta cu responsabilitate in mai multe comunitati din oras in care criminalitatea, traficul de droguri, atacurile si omuciderile au loc zilnic.

Multi dintre misionari si pastori au trecut prin aceeasi situatie in trecut, dar au parasit acest mod de viata, s-au intors la Domnul Iisus, s-au alaturat cultelor evanghelice si astazi impartasesc mesajul mantuirii oamenilor cazuti in lumea intunecata a crimei, pentru a le aduce lumina lui Hristos.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.