Si-a marturisit crima cu lacrimi in ochi, dupa 25 de ani: „Fiecare zi a fost un cosmar pentru mine…”

Si-a marturisit crima cu lacrimi in ochi, dupa 25 de ani: „Fiecare zi a fost un cosmar pentru mine…”

Si-a marturisit crima cu lacrimi in ochi, dupa 25 de ani: „Fiecare zi a fost un cosmar pentru mine…”

Misterul unei crime petrecuta acum 25 de ani in California a fost in sfarsit descoperit, dupa ce un om care s-a prezentat la departamentul serifului, a declarat ca „marturiseste crima datorita credintei sale in Hristos.”

Brian Keith Hawkins, in varsta de 44 de ani, a acordat un interviu lacrimogen unui post local de televiziune din Redding (California), marturisind uciderea lui Frank McAlister, pe cand avea varsta de 19 ani. Hawkins a spus ca „aceasta marturisire se datoreaza credintei sale in Dumnezeu, cel care iarta toate pacatele„, informeaza KRCR-TV.

Fiecare zi a fost un cosmar pentru mine. Asta e realitatea, i-am luat viata lui Frank pe cand eram adolescent. Acum am 44 de ani, dar toata viata mea am suferit din cauza acestei actiuni nesabuite„, a spus Hawkins.

Potrivit Departamentului de Politie din Redding, Hawkins a numit si pe cei doi complici cu care a infaptuit crima. Acestia sunt Shanna Culver, de 46 de ani si fratele ei, Curtis Culver, de 45 de ani.

Motivul crimei de acum 25 de ani a fost jefuirea lui Frank McAlister de banii cu care acesta urma sa cumpere metamfetamina. (drog – substanta care excita scoarta cerebrala, inlaturand temporar somnul și foamea)

A marturisit ca a fost orb inainte de a deveni crestin

Politia din Redding a declarat ca „cei trei l-au jefuit si l-au injunghiat pe Frank McAlister, lasandu-i apoi trupul in padure si ducandu-i masina intr-o parcare, pentru a acoperi urmele.

Hawkins a spus la KRCR-TV ca ”il lauda pe Dumnezeu ca i-a dat curajul sa marturiseasca„, dar a adaugat ca acest lucru nu este suficient si vrea sa se indrepte, pentru ca ceea ce a facut nu este bine.

El a marturisit ca a fost orb inainte de a deveni crestin, dar acum este gata sa recunoasca crima si sa suporte orice consecinta care va decurge de aici.

Hristos, Dumnezeul nostru m-a impins sa marturisesc acest oribil lucru care s-a intamplat acum 25 de ani si exact asta am facut pentru ca pacatele mele sa fie iertate. Stiu ca am gresit si am facut ceva ireparabil, dar am incredere in Iisus„, a spus Hawkins.

In interviul acordat KRCR-TV, el a spus ca anul trecut a fost la familia McAlister: „Am vorbit la telefon in cateva randuri cu tatal lui Frank McAlister si i-am spus ca trec pe la el sa-i spun ceea ce s-a intamplat si sa-l rog sa ma ierte. Cand am ajuns acolo insa, acesta murise.”

Postul de televiziune a spus ca dupa interviu au informat biroul serifului si departamentul de politie, mentionand ca Hawkins era pe drum pentru a se preda.

Potrivit politiei din Redding, Hawkins s-a prezentat in aceeasi zi, marturisind crima petrecuta in urma cu 25 de ani. A doua zi, Curtis si Shanna Culver, cei doi complici au fost depistati in Red Bluff, California, si pusi sub acuzare. Toti trei au fost arestati sub acuzatia de omucidere si transferati la inchisoarea din Shasta County.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.