Antique_mechanical_clockNu demult am vorbit despre cum ne putem modifica mersul nostru prin viata in ceva mai bun. Harta este in mana noastra, a fiecaruia.

Uneori, daca avem ceva important de indeplinit, ne punem ceasul sa sune, pentru a nu pierde sansa ce ne-a fost acordata.

Asa suntem noi, odata ajunsi in varf – uitam ca de fapt cineva a fost langa noi la tot pasul….Dumnezeu, Cel ce ne da sanatate si ne ajuta in problemele vietii este uitat si lasat afara, iar eu mandru si fericit dupa un examen plec si chefuiesc ca si cum eu am facut totul singur si nu am fost ajutat de EL.

Viata are mai multe carari si multe obstacole, din momentul in care ne nastem si pana nu vom mai fi….insa important este pe cine ai aproape in tot acest timp. Biblia ne spune: Tinere, esti liber sa faci tot ce vrei, sa alegi ceea ce-ti doresti, dar nu uita ca va veni o judecata si vei fi gasit bun sau rau pentru ceea ce tu ai ales de-a lungul drumului si amar va fi pentru cel neimpacat cu Dumnezeu.

Oare timpul meu pierdut prin locuri fara importanta va afecta pe cineva? Da. Ma vor ajuta placerile acestei lumi sa-mi creez un viitor linistit care sa nu-mi afecteze ceea ce am mai scump in mine, inima? Nu.

Il stim cu totii de mici pe Lucifer, am auzit cu siguranta de el, sta la carma vietii mele atunci cand aleg sa fac ce vreau, incat pot ajunge sa-mi fie rusine de mine. El este cel care ma minte ca e bine ceea ce fac, in realitate insa totul merge spre distrugerea mea.

Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne fie bine, sa avem sanatate, sa aiba grija de cineva drag, insa si diavolul aude si face tocmai invers ca noi sa credem ca Dumnezeu a fost cel ce ne-a lovit, ca sa nu mai avem incredere in El. Si are metodele lui deoarece ne cunoaste slabiciunile si ne induce in eroare – asta pentru ca alegem ce nu este bun, drept, si adevarat.

Nu fi un ateu in credinta ta, fii un crestin adevarat in credinta ta.

Setarea corecta pentru viata fiecarui om se face prin intermediul lui Dumnezeu, Cel ce ne-a iubit si ne iubeste cu adevarat. Atunci vei fi capabil sa discerni intre bine si rau pentru tine si pentru cei din jurul tau. Seteaza-ti inima dupa placul lui Dumnezeu si vei reusi in viata.

Cum o poti face? Este simplu: Indreapta-te spre vointa – te va ajuta: atunci cand vrei ceva o faci.
Asa este si cu setarea vietii: Rugaciunea este harta sau volanul- spunea cineva-drumul spre o setare corespunzatoare. Impaca-te cu Dumnezeu si vei sti directia buna.

Autor: Ada Rosu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.