APOCALIPSA_af3ba46559Evenimentele dramatice care au loc in toata lumea i-au determinat pe oamenii de stiinta sa-si puna intrebarea daca nu cumva ne indreptam spre sfarsitul timpului.

Escatologia, adica totalitatea conceptiilor religioase referitoare la soarta finala a lumii si a omului, reprezinta o tema des abordata si discutata de multa vreme de credinciosi de pe intreg pamantul.

National Geografic, canalul de televiziune prin cablu a analizat si prezentat o serie de dovezi potrivit carora lumea s-a schimbat radical. Dovezile incontestabile au fost transmise intr-o serie de documentare numite „Semnele Apocalipsei”.

Seria examineaza evenimentele contemporane care se intampla in lume in mod curent si le raporteaza la profetiile revelate in Cuvantul lui Dumnezeu, relateaza Acontecer Cristiano.

Potrivit documentarelor, principalele semne manifestate in lumea actuala si care au corespondent in Biblie sunt:
Razboaiele si intensificarea atacurilor teroriste;
Frica fata de seria de atacuri a crescut in Europa, iar mai multe tari s-au aliat cu Statele Unite pentru a face un front comun de lupta impotriva terorismului;
Boala si moartea – in ultimii ani, a fost semnalata o recrudescenta a bolilor pe intreaga planeta. Milioane de oameni au murit de boli care nu existau in urma cu doar cateva decenii, altele apae brusc, nu pot fi controlate de medici si in momentul de fata nu exista leac pentru ele;
Foametea si saracia – Pare neverosimil pentru secolul XXI, dar astazi mii de oameni mor zilnic pe glob din cauza lipsei de hrana;
Migratia – exista in lume la ora actuala o criza a migratiei in care sunt implicati milioane de refugiati la nivel mondial, din cauza saraciei, a razboiului sau a persecutiilor;
Cresterea violentei – sunt semnalate zilnic pe intreg mapamondul evenimente tragice;
Dezastrele naturale – lovesc tarile de pe intreg cuprinsul pamantului, fenomenele naturale semnalate sunt deosebit de puternice, devastatoare si lasa in urma imense pagube umane si materiale;
pierderea sistemului de valori morale al fiintei umane, inclusiv distrugerea valorilor familiei.

Acestea sunt doar o parte din evenimentele care au loc pe pamant in zilele noastre, care sunt descrise si prezentate in documentarul National Geografic si care sunt redate cu fidelitate in Evanghelia lui Isus Hristos.

2 thoughts on “„Semnele Apocalipsei”, un documentar inedit realizat de National Geographic: Evenimentele lumii contemporane, profetizate in Biblie”
  1. Puteti publica un link direct catre sursa principala, in speta National Geographic ? Nu reusesc sa gasesc seria asta nicaieri si link-ul catre site-ul de unde ati preljuat informatia nu ma ajuta prea mult. Multumesc !

    1. Poate va ajuta acest film, e tot ce am gasit, pentru alte episoade se cere inregistrare si cont pe National Geographic. E in limba engleza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: