Se caută personal îngrijire bătrâni Germania!

Se caută personal îngrijire bătrâni Germania!

Se caută personal îngrijire bătrâni Germania!

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă decent în domeniul îngrijirii bătrânilor și ești pregătit pentru acest lucru, Euro Personal Service oferă locuri de muncă pentru asistență domestică, asistenți personali, îngrijitori bătrâni Germania şi îngrijitoare bătrâni Germania.

Compania are toate certificatele necesare pentru furnizarea de servicii sociale de către agenția de asistență socială. Pe toată durata șederii dvs. în Germania, vă puteți baza pe cooperarea nerestricționată a biroului Euro Personal România. Angajații noștri sunt angajați direct în Germania, sub rezerva contribuțiilor de asigurarea socială și, prin urmare, sunt angajați 100% legal în Germania.

Se caută personal îngrijire bătrâni Germania

În timpul misiunii, șederea în Germania – transportul, cazarea și mâncarea este gratuită.

Principalele cerințe pentru ca potentialul candidat să fie îngrijitor în Germania sunt urmatoarele. Să vorbească limba germană la nivel comunicativ și să fie dispus să aibă grijă de persoanele în vârstă. Pentru a aplica trebuie să completați formularul de contact.

Ceea ce favorizează un loc de muncă la Euro Personal Service este cunoașterea limbii germane și experiența în îngrijirea la domiciliu în străinătate sau în propriul mediu familial, precum și experiența profesională în domeniu de îngrijre.

O bună cunoaștere a limbii germane este, desigur, un avantaj pentru a ne putea obișnui rapid cu dialectul local. În unele zone din Germania, de exemplu în Baden-Württemberg, se vorbește șvabă.

Pentru a putea stabili nivelul limbii germane, se realizează un interviu în biroul nostru sau prin Skype – neapărat cu o cameră web . Varsta între 30 şi 63 de ani constituie un avantaj. Un certificat de absolvire ca asistent social și îngrijitor calificat, precum și un permis de conducere măresc în mod pozitiv alegerea locurilor de muncă.

Un contract de muncă va fi întocmit în urma consultarii cu dumneavoastră.

Pentru a putea stabili nivelul limbii germane, se realizează un interviu în biroul nostru sau prin Skype – neapărat cu o cameră web . Varsta între 30 şi 63 de ani constituie un avantaj. Un certificat de absolvire ca asistent social și îngrijitor calificat, precum și un permis de conducere măresc în mod pozitiv alegerea locurilor de muncă.

Pentru acest contract de muncă veți avea nevoie de următoarele documente: certificat medical, certificat de cazier de la a poliție, scurt curriculum vitae, o copie a cărții dumneavoastra de identitate și a cardului european de asigurări de sănătate (EHIC).

Cardul european de asigurări sociale de sănătate (EHIC) este obligatoriu și este destinat numai îngrijirilor medicale de urgență.

Vizitele normale la medicul dentist sau medicul de familie sunt contracost dacă nu este o urgență. Asigurarea medicală şi socială sunt plătite în Germania.

.

Dacă aveți întrebări despre concediu, contracul de munca, detalii despre job, activitățile dumneavoastra la client etc., vă rugăm să întrebați consilierul personal sau persoana de contact din compania noastră.

Când trimiteți fotografia, este recomandat să zâmbiți, să fiți fotografiat până la talie, iar fotografia să fie făcută pe un fundal alb sau neutru.

În Germania, clienții sunt foarte des influenţați de tipul şi calitatea fotografiei atunci când aleg. Clientul îşi formează prima impresie despre dumneavoastră.

Noi am început activitatea în 2007 și oferim îngrijitorilor posibilitatea de a lucra în Germania în domeniul asistenței sociale în sectorul intern pentru persoane fizice sub marca Euro Personal Service de peste 10 ani.

Respectăm cu strictețe toate cerințele legislației române și germane. Este important pentru noi ca angajații din Germania să se simtă protejați și să li se respecte drepturile.

Compania noastră este clasificată în două domenii principale:

• Angajator direct:

În calitate de angajator direct, trimitem ajutor intern, asistenți personali şi îngrijitori în Germania pentru a avea grijă sau a îngriji persoanele în vârstă. Toți angajații noștri primesc un contract legal de îngrijire românească și au asigurări sociale și de sănătate, direct în Germania. Garantăm plata punctuală și regulată a salariilor lunare ale angajaților noștri, chiar dacă clientul nostru nu a plătit încă pentru servicii.

• Serviciu si flexibilitate:

Compania noastră are grijă de supraveghetorii noștri și trăiește din buna reputație. Așa facem imposibilul posibil în situații de urgență. Și sunt mereu la îndemână cu sfaturi și acțiuni înainte, în timpul și după atribuire. Ajutăm ori de câte ori este posibil să planificăm și să organizăm totul atât de precis și de punctual și suntem întotdeauna disponibili pentru îngrijitorii noștri în situații problematice în orice moment al zilei.

• Pregătirea pentru utilizare

Avem mare grijă în pregătirea pentru viitoarele misiuni, deoarece aici pot fi evitate multe lucruri care ar putea duce ulterior la complicații. Pregătirea SO este totul aici. Transmitem în prealabil autorităților noastre toate informațiile despre posturi și detalii la Ingrijitoarea sau Ingrijitor și discutăm fiecare detaliu cu dvs. si daca trebuie, de două ori.

• Instruire lingvistică/ Învățarea limbii

Pentru viitorii noștri angajați, oferim posibilitatea de a învăța limba germană în faza de pregătire sau de a perfecționa limba germană existentă. Deci nu aveți nevoie de un curs de germană scump, autoorganizat. Am fi fericiți să o facem pentru dvs. Instruirea lingvistică începe în avans și este gratuită pentru viitorii angajați.

Aceasta înseamnă că vă puteți continua educația în limba germană în timpul petrecut în Germania. În acest scop, vă oferim acces la un grup privat german și profesor online. Apoi veți învăța împreună cu alți studenți care sunt, de asemenea, la același nivel de limbă ca dvs. În acest fel, puteți obține un nivel de limbă B2 prin intermediul academiei noastre online de aproximativ 2 ani, în funcție de diligența și angajamentul dvs. Și toate acestea sunt gratuite pentru dvs.

Care este misiunea noastră?

Organizarea unor misiuni atractive în domeniul serviciilor sociale și, astfel, îngrijirea persoanelor în vârstă și a rudelor acestora. Dezvoltare și progres lingvistic și personal pentru angajații noștri. Plată de top, servicii optime și organizare lină pe întregul nivel.

Planificarea securității și pregătirea optimă și planificarea implementării. Opțiuni de transfer premium și planificare plăcută a călătoriei pentru îngrijitoare / îngrijitori noștri.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.