Scene incredibile intr-o biserica catolica

Scene incredibile intr-o biserica catolica: un grup de barbati intra si predica enoriasilor pocainta si intoarcerea la Isus (Video)

Scene incredibile intr-o biserica catolica

Enoriasii bisericii catolice „Our Lady of Las Vegas” din Nevada, SUA, au fost ingroziti de un grup de barbati care au intrat in biserica in timpul unei slujbe.

Ei au perturbat atmosfera si au incercat sa convinga oamenii prezenti ca sunt condusi pe o cale gresita, proferand insulte la adresa Papei si indemnandu-i sa-L urmeze doar pe Isus.

Aceasta scena s-a petrecut si la alte biserici locale iar credinciosii prezenti au trait momente de confuzie. Desi actiunea a fost in intregime pasnica, multi enoriasi nu au fost de acord cu asemenea gen de predicare, relateaza The Blaze.

Koosha Las Vegas

Cei care au organizat aceste evenimente sunt cunoscuti sub denumirea de „Koosha Las Vegas” – un grup care include fosti musulmani care s-au convertit la crestinism.

In bisericile catolice, predicatorii au impartit pliante si au transmis enoriasilor mesaje precum: „Pocaiti-va si intoarceti-va la Isus Hristos”, „Papa este Satan” si „Nu va mai inchinati la statuia Mariei, mama lui Isus pentru ca nu este bine ce faceti”.

In videoclipurile prezentate se poate vedea cum unul dintre acesti predicatori spune: „Incetati sa va inchinati la idoli. Idolii nu va pot salva. Aveti nevoie de Isus Hristos.

Politia a declarat ca nu poate face arestari in cazul acestor tulburari din biserici, deoarece nu exista justificare legala din acest punct de vedere. Autoritatile au declarat ca desi unii enoriasi s-au speriat initial, nu exista nici o amenintare referitoare la acte teroriste.

Un expert din cadrul politiei a spus ca predicatorii pot fi invinuiti doar pentru „tulburarea unei intalniri religioase”, dar nu se poate pune problema arestarii acestora.

Alt videoclip postat de Koosha Las Vegas pe canalul YouTube, arata ca acesti crestini au protestat de asemenea si pe strada, in fata unei clinici specializata in avorturi. La min 8.00 al filmului se poate vedea confruntarea cu o angajata trimisa de conducerea clinicii pentru a-i indeparta pe acesti predicatori.

2 thoughts on “Scene incredibile intr-o biserica catolica: un grup de barbati intra si predica enoriasilor pocainta si intoarcerea la Isus (Video)

  1. Domnul să îi binecuvânteze pe aceşti viteji! Va veni ziua când idolatrii o să realizeze falsitatea închinării la materie dar o să fie prea târziu. Domnul să se îndure de ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: