Satanistii au organizat un mars international pentru instituirea unei “Noi Ordini Mondiale”


SUA – Un grup satanist a organizat in mijlocul crizei pandemice din lume, un mars international pentru a solicita instituirea unei “Noi Ordini Mondiale”.

Grupul, care se numeste “Discipolii lui Lucifer”, a facut apelul pe o pagina de Facebook. Aici era postata o lista de 22 de orase din Statele Unite, unde va avea loc “Marsul luciferian pentru un guvern mondial”.

“Ne intitulam discipolii lui Lucifer si suntem aici pentru a indeplini revelatiile profetilor si pentru a pune bazele edificarii unui guvern mondial”, se arata pe pagina de Facebook a grupului.

Marsurile sataniste au avut loc in orase importante precum Washington DC, Los Angeles, New York, dar si in orase mai mici precum Columbus, Raleigh, Jacksonville si chiar orase canadiene precum Toronto.

De asemenea la Ierusalim a avut loc o mica manifestatie la Zidul Plangerii, organizata de acest grup ocult. Satanistii au chemat israelienii si palestinienii sa se alature marsului pentru a solicita un guvern mondial care sa puna capat conflictului israeliano-palestinian…

O crestina de pe YouTube, Hannah Williamson, a avertizat despre eveniment cu o zi inainte ca acesta sa inceapa.

“De ce si- ar dori satanistii un guvern mondial? Cred ca un motiv serios pentru care Diavolul ar vrea sa creeze un guvern mondial, este ca ar fi mult mai usor sa controleze si sa ajunga la oameni”, a spus femeia, adaugand ca in Cartea Apocalipsei este mentionata aparitia unui sistem de guvernare unic, oamenii fiind avertizati in legatura cu asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.